Administrar

Miquel Monroig: 'Vergonya, cavallers ,del PP...'

BlogSocialistes | 30 Novembre, 2006 18:51

Ha esclatat el que havia d'esclatar : la corrupció urbanística.

El Director General d'ordenació del Territori, Jaume Massot i el Batle d'Andratx, Eugeni Hidalgo detinguts per corrupció urbanística... Per si hi ha dubtes pertanyen el primer al govern del Sr.Matas i el segon és el candidat avalat pel Sr.Rodriguez i Matas... Està clar que són del PP : no podria ser d'altra manera.

Si ho vols llegir complet, pots fer-ho al blog de Miquel Monroig 

Miquel Coll: 'Hidalgo, Andratx, el principi del fi per a la corrupciˇ?'

BlogSocialistes | 30 Novembre, 2006 11:47

Són impactants les imatges de la detenció del batle d'Andratx. És incalculable el mal fet a la institució, al poble i a la imatge dels polítics en general.

Pero, encara que molt important, la fiscalia especial, no pot resoldre el problema de la corrupció. És necessari la implicació del ciutadans i ciutadanes que han d'actuar com a jurat popular, castigant d'una manera inapelable als culpables, a les urnes el dia de les eleccions.

Ho pots llegir sencer al blog de Miquel Coll 

Jordi Bayona: 'Primer esclat del ôpelotassoö especulatiu a Mallorca'

BlogSocialistes | 30 Novembre, 2006 06:41

Un membre del Govern Matas( el director general d’Ordenació del Teerritori, Jaume Massot) i el Batle d’Andratx són els dos primers detinguts a Mallorca per corrupció urbanística. Comencen a esclatar els efectes colaterals de la política del “pelotasso” i l’especulació a Mallorca. Fins ahir mateix alguns deien que era exagerat comparar Marbella amb Mallorca. Veurem avui que diran.
Llegeix-ho complet al blog de Jordi Bayona 

Cosme Bonet: 'Andratx, la punta de l'iceberg? Una hist˛ria de corrupciˇ urbanÝstica'

BlogSocialistes | 29 Novembre, 2006 17:54

El cas és greu, però podria ser la "punta de l'iceberg" de la corrupció urbanística a Mallorca. Això és el que ens ha de preocupar, existeixen uns vicis, uns defectes, una manera de funcionar en determinats ajuntaments que condueixen a situacions inadmissibles en democràcia, com ha estat el cas d'Andratx. Un cas del que tots en parlam aquests dies per la seva espectacularitat, sens dubte, per la contundència de l'actuació de la Fiscalia Anticorrupció i dels efectius de la policia judicial.

El fet mediàtic es produeix a Andratx, però...

Llegeix-ho complet al blog de Cosme Bonet

Antoni Manchado: 'Lo de ayer de Andratx puede repetirse,...'

BlogSocialistes | 29 Novembre, 2006 11:48

"...Que yo sepa, el único partido que ha aceptado a Hidalgo en sus filas ha sido el PP y el único que lo ha presentado como candidato a alcalde ha sido el PP. Que yo sepa, quien ha dicho hace poco que era el mejor candidato para Andratx ha sido Jose Mª Rodriguez del PP y fue hace semanas..."
Ho trobaràs complet al blog de Toni Manchado 

ValentÝ Valenciano: 'MÚs sobre Andratx, corrupciˇ i Parlament'

BlogSocialistes | 29 Novembre, 2006 06:41

Diari de Sessions de dia 31 de maig de 2005, pàgina 3517. Preguntes orals de Francina Armengol a Jaume Matas sobre actuació ètica i política. Un resum:

Francina: “Sí, gràcies, Sr. President. Bé, una breu al•lusió: l’Ajuntament d’Andratx va començar amb un pacte ALA-Partit Popular que el Partit Popular...

(Remor de veus)

...va rompre perquè li havien pres el bombó d’urbanisme. Per tant que no em diguin que durant aquests anys el pacte ha estat totalment inepte quant a les inversions. El Partit Popular va dir que rompia perquè li prenien el bombó d’urbanisme. Ara retornen i volem saber què hi ha ocult en el pacte PP-ALA i per què el Sr. Hidalgo i els dos regidors passen al Partit Popular.”

Llegeix-ho sencer al blog de Valentí Valenciano.

Toni Roig: 'Pont d'Es Tren: ja ho vam dir que seria un bunyol...'

BlogSocialistes | 28 Novembre, 2006 17:04

...amb perdó dels bunyols. Continuen els desproposits del PP amb la memòria, amb la història de la nostra ciutat... en han robat la plaça d'Espanya, la de Santa Eulàlia, el Pont d'Es Tren...
 
No em satisfà que el temps en hagi donat la raó. Ja n'havíem parlat aquí mateix i amb nota de premsa fa estona: el Pont no s'havia de reconstruir. S'havia destruit i això és també part de la nostra història. Ara tenim un bunyol, com denuncia la Plataforma del Parc de Ses Vies:
 
Si vols llegir l'article complet fes-ho al blog de Toni Roig

Ant˛nia Maria CaldŔs: 'L┤assamblea de l┤agrupaciˇ socialista de Llucmajor elegeix per unanimitat a Joan Jaume Sastre candidat a la batlia'

BlogSocialistes | 27 Novembre, 2006 21:34

El PSOE , reunit en assamblea ha elegit per unaminitat a Joan Jaume Sastre candidat a batle. A partir d´aquest moment ha començat la batalla electoral, els dies i les hores de feina seran interminables, però crec que valdrà la pena possar-hi totes les forçes perquè en Joan sigui batle. LLucmajor se mereix tot el que ara mateix no té, però ara no es el moment de criticar, sinó d´oferir respostes en positiu.
Si vols llegir l'article complet fes-ho al blog d'Antònia Maria Caldès 

Rosa MarquŔs: 'Lĺequip de govern de la Sra. Cirer no defensa als ciutadans'

BlogSocialistes | 26 Novembre, 2006 12:01

L’avanç experimentat en els darrers anys pels serveis de telefonia mòbil i telefonia fixa via radio, ha comportat la proliferació de nombroses instal·lacions d’aquest tipus repartides per tota la ciutat.

Aquestes instal·lacions estan provocant alarma i preocupació entre els veïnats d’alguns barris de Palma, com són en aquests moments a l’Eixample, El Molinar i Sa Indioteria, la seva preocupació es fonamenta en els possibles efectes nocius que puguin tenir sobre la salut i, a més, en el cas de l’antena de Sa Indioteria, per l’existència d’una escoleta i un parc públic al costat de l’edifici on està instal.lada.

Si vols llegir l'article complet, fes-ho al blog de Rosa Marquès

Miquel Coll, futur batle de Marratxi.

BlogSocialistes | 25 Novembre, 2006 08:47

 Presentació de Miquel Coll

Candidat Socialista a la batlia de Marratxi

Avui, 25 de novembre a les 20.00h al Meson tio Pepe

 Socialistes de Mallorca

Xisco Femenias, futur batle d'Andratx

BlogSocialistes | 24 Novembre, 2006 12:30

Sopar presentació de Xisco Femenias

candidat socialista a la batlia d'Andratx

 Avui 24 de novembre a les 21:30 h. al CP d'Es Vinyet

més informació al tlf. 971 72 72 71 i a la web dels Socialistes de Mallorca

Xisco Dalmau: L'oficina jove, una realitat.

BlogSocialistes | 23 Novembre, 2006 17:35

Ahir vam presentar ‘l’Oficina Jove'  una oficina que pretén servir de pont entre les inquietuds de la població jove de Mallorca i les diferents administracions, fent arribar a aquestes últimes totes les propostes, dubtes i queixes que els joves considerin que han de ser escoltades. 

 

Llegeix-lo complet a La Cosa Nostra d'en Xisco Dalmau

Cosme Bonet: '2500 milions mÚs que Aznar'

BlogSocialistes | 23 Novembre, 2006 11:07

Jaume Matas ha volgut quantificar i li surten 2500 milions d'euros. El cert és que s'ha aconseguit un acord sobre finançament a l'Estatut, amb el qual per primera vegada un govern de l'estat reconeix el dèficit històric d'inversió a les Illes Balears, i estableix un mecanisme pel qual aquesta es garanteix, al marge de voluntats polítiques canviants. Millora el model de finançament anterior, millora la llei de REB. I a pesar de les previsions catastrofistes de la vicepresidenta Estaràs durant les darreres setmanes, demostra a les clares que la voluntat del govern socialista, i per suposat dels socialistes de les illes, ha estat en tot moment d'arribar a un acord, d'aprovar una reforma estatutària que ens situa al nivell de les comunitats dites "històriques".
 
Si vols llegir l'article sencer, fes-ho al blog de Cosme Bonet.
 

Antoni Manchado: PRESUPUESTOS 2007: LA CONFIRMACION DE UNA IDEOLOGIA

BlogSocialistes | 22 Novembre, 2006 17:00

Estamos ante la aprobación por el equipo de gobierno del PP-UM de sus cuartos presupuestos y últimos de esta legislatura, y ante la confirmación del fracaso de una manera de hacer las cosas.
 
Voy a daros algunos datos agregados para que os hagáis una idea de como lo han hecho, y para que evitéis con vuestro voto que sigan haciendo presupuestos como los de estos años.
 
En primer lugar tenéis que saber que este año 2007 van a gastar en temas sociales, como cultura, servicios sociales, educación, deportes, promocion de empleo, formación de trabajadores y trabajadoras, promocion económica, jóvenes, mujer, familia, bibliotecas, etc 7 millones de euros menos que en el año 2003.
 
Si vols veure l'article complet, mira'l al blog d'Antoni Manchado.

Miquel Coll: 'Aina Calvo, el canvi que Palma necessita'

BlogSocialistes | 22 Novembre, 2006 06:55

Es hora de treballar per fer que Palma deixi de ser la ciutat de l’especulació, el totxo i un desert cultural.  No és possible que tot un hospital estigui supeditat  a una operació urbanística, que de retruc ens envia  a Marratxí una nova urbanització com els Creues.
 
Llegeix tot l'article al blog de Miquel Coll 
 
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS