Administrar

Cosme Bonet: 'Andratx, la punta de l'iceberg? Una història de corrupció urbanística'

BlogSocialistes | 29 Novembre, 2006 17:54

El cas és greu, però podria ser la "punta de l'iceberg" de la corrupció urbanística a Mallorca. Això és el que ens ha de preocupar, existeixen uns vicis, uns defectes, una manera de funcionar en determinats ajuntaments que condueixen a situacions inadmissibles en democràcia, com ha estat el cas d'Andratx. Un cas del que tots en parlam aquests dies per la seva espectacularitat, sens dubte, per la contundència de l'actuació de la Fiscalia Anticorrupció i dels efectius de la policia judicial.

El fet mediàtic es produeix a Andratx, però...

Llegeix-ho complet al blog de Cosme Bonet

Antoni Manchado: 'Lo de ayer de Andratx puede repetirse,...'

BlogSocialistes | 29 Novembre, 2006 11:48

"...Que yo sepa, el único partido que ha aceptado a Hidalgo en sus filas ha sido el PP y el único que lo ha presentado como candidato a alcalde ha sido el PP. Que yo sepa, quien ha dicho hace poco que era el mejor candidato para Andratx ha sido Jose Mª Rodriguez del PP y fue hace semanas..."
Ho trobaràs complet al blog de Toni Manchado 

Valentí Valenciano: 'Més sobre Andratx, corrupció i Parlament'

BlogSocialistes | 29 Novembre, 2006 06:41

Diari de Sessions de dia 31 de maig de 2005, pàgina 3517. Preguntes orals de Francina Armengol a Jaume Matas sobre actuació ètica i política. Un resum:

Francina: “Sí, gràcies, Sr. President. Bé, una breu al•lusió: l’Ajuntament d’Andratx va començar amb un pacte ALA-Partit Popular que el Partit Popular...

(Remor de veus)

...va rompre perquè li havien pres el bombó d’urbanisme. Per tant que no em diguin que durant aquests anys el pacte ha estat totalment inepte quant a les inversions. El Partit Popular va dir que rompia perquè li prenien el bombó d’urbanisme. Ara retornen i volem saber què hi ha ocult en el pacte PP-ALA i per què el Sr. Hidalgo i els dos regidors passen al Partit Popular.”

Llegeix-ho sencer al blog de Valentí Valenciano.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS