Administrar

Miquel Monroig: 'Vergonya, cavallers ,del PP...'

BlogSocialistes | 30 Novembre, 2006 18:51

Ha esclatat el que havia d'esclatar : la corrupció urbanística.

El Director General d'ordenació del Territori, Jaume Massot i el Batle d'Andratx, Eugeni Hidalgo detinguts per corrupció urbanística... Per si hi ha dubtes pertanyen el primer al govern del Sr.Matas i el segon és el candidat avalat pel Sr.Rodriguez i Matas... Està clar que són del PP : no podria ser d'altra manera.

Si ho vols llegir complet, pots fer-ho al blog de Miquel Monroig 

Miquel Coll: 'Hidalgo, Andratx, el principi del fi per a la corrupció?'

BlogSocialistes | 30 Novembre, 2006 11:47

Són impactants les imatges de la detenció del batle d'Andratx. És incalculable el mal fet a la institució, al poble i a la imatge dels polítics en general.

Pero, encara que molt important, la fiscalia especial, no pot resoldre el problema de la corrupció. És necessari la implicació del ciutadans i ciutadanes que han d'actuar com a jurat popular, castigant d'una manera inapelable als culpables, a les urnes el dia de les eleccions.

Ho pots llegir sencer al blog de Miquel Coll 

Jordi Bayona: 'Primer esclat del “pelotasso” especulatiu a Mallorca'

BlogSocialistes | 30 Novembre, 2006 06:41

Un membre del Govern Matas( el director general d’Ordenació del Teerritori, Jaume Massot) i el Batle d’Andratx són els dos primers detinguts a Mallorca per corrupció urbanística. Comencen a esclatar els efectes colaterals de la política del “pelotasso” i l’especulació a Mallorca. Fins ahir mateix alguns deien que era exagerat comparar Marbella amb Mallorca. Veurem avui que diran.
Llegeix-ho complet al blog de Jordi Bayona 
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS