Administrar

Jordi Bayona: 'Dr. Jeckill i Mr. Hyde a Andratx'

BlogSocialistes | 02 Desembre, 2006 19:00

En el cas d’Andratx hi ha molts aspectes interessants. Un d’ells és la manera amb la qual el PP defensa al seu Director General d’Ordenació del Territori, Jaime Massot.Resulta que aquest càrrec, que redactà la LLei del Sòl i era l’assessor del Govern als debats sobre el Pla Territorial de Mallorca, ha comès el presumpte delicte “exclusivament” en la seva condició de ex funcionari de l’Ajuntament d’Andratx, no com a membre del Govern. Francament, fa riure sentir a la consellera Cabrer dir aquestes coses. 
Més al blog de Jordi Bayona 

Cosme Bonet: 'Bisbes, intolerància, i una màrtir laica'

BlogSocialistes | 02 Desembre, 2006 15:34

Los obispos despiden por sexta vez a una docente que ya ganó cinco pleitos.... escarrufa. Vagi pel Bisbat de Las Palmas l'Animalada del dia. I serveixi aquest comentari d'avui per recordar que qualque dia els que volem una societat realment laica, i una església que entengui el seu paper real en la societat, ens mobilitzem de bon de ver.
Llegeix tota la informació al blog de Cosme Bonet 

Esther Puigcercós: 'El PP ha perdut el nord i els papers'

BlogSocialistes | 02 Desembre, 2006 10:31

El PP encara no ha superat la derrota de les eleccions de 2004. Ha perdut el nord a l'hora de fer oposició, si es pot dir oposició a allò que fan, ja que es limitan a dir no sistemàticament a totes les propostes del Govern sense escoltar-les.
Llegeix el post sencer al blog d'Esther Puigcercós 
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS