Administrar

Xisco Femenias: 'Matas'

BlogSocialistes | 04 Desembre, 2006 19:13

Comentario aparte merece el anuncio precipitado y poco reflexionado, supongo, por parte de Jaime Matas, de quitar las competencias en materia de urbanismo al Ayuntamiento de Andratx amparándose en la detención del Alcalde popular y un celador municipal y olvidándose de su Director General de Ordenación del Territorio y que en su circulo intimo hay muchas personas que pueden estar relacionadas o saber algo del caso Partido Popular de Andratx. Pero si alucinante es que el Presidente se equivoque, mas lo es que se apunten al carro de lo absurdo Conselleras como Cabrer o la Vicepresidenta Estarás, demostrando nula confianza en sus compañeros de Partido del Ayuntamiento de Andratx.
 Pot llegir l'article comple al blog de Xisco Femenias, candidat a batle d'Andratx 

Xisco Dalmau: 'La nova web de Joventuts Socialistes'

BlogSocialistes | 04 Desembre, 2006 12:09

Hem estrenat nova pàgina web!

Joventuts Socialistes de les Illes Balears, ja té nova pàgina web!. Una web senzilla, on hi podràs trobar tota la informació sobre les Joventuts Socialistes de totes les Illes Balears: activitats, actes, manifests, propostes, comunicats...

Una web que , com la nostra organització, va creixent, i que cada vegada té més força a les Illes Balears, una web jove i dinàmica com tu!.

Visita-la i participa!. És la teva web! www.jsib.org

 

 

Valentí Valenciano: 'Mala pinta del conveni urbanístic de Matas i Andratx'

BlogSocialistes | 04 Desembre, 2006 06:56

Mala pinta, la d’aquest conveni urbanístic de Matas amb Andratx. Dóna molt què pensar. Andratx és un ajuntament com qualsevol altre. Vaja, que no és NY! I l’aplicació dels conceptes de les normes són igual per tot. Qualsevol tècnic solvent no té cap problema en assessorar bé. El problema està quan es vol tòrcer allò dret, aquí sí que s’ha de filar.

Per això, aquesta decisió improvisada, d’en Matas, té uns quants interrogants, sobre aquesta contractació:

Ho pots llegir sencer al blog de Valentí Valenciano 

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS