Administrar

Xisco Femenias: 'La última noticia del caso Partido Popular en Andratx'

BlogSocialistes | 06 Desembre, 2006 18:12

Las noticias que generan el "Caso del Partido Popular en Andratx" llevan un ritmo frenético.Aquí os dejo las dos ultimas noticias que he recibido y, que lógicamente, tengo que contrastar y ampliar la información, aunque, en honor a la verdad parecen muy fiables.

La primera es que los tres abogados o técnico contratados por Matas y Porsell para asesorar o vete tu a saber que al departamento de Urbanismo del Ayuntamiento de Andratx son de un despacho investigado por la Audiencia Nacional, ya que por lo visto y oído pertenecen al despacho Muñoz Machado que estaría imputado hasta en cinco delitos contra la Hacienda Publica, falsedad en documentos mercantiles,apropiación indebida y finalmente un delito de maquinación para alterar el precio de las cosas.
Pots llegir la informació completa al blog del candidat pel PSOE a la batlia d'Andratx, Xisco Femenias

Miquel Monroig: 'Constitució i Drets Socials'

BlogSocialistes | 06 Desembre, 2006 12:09

“La Nació espanyola, amb el desig d'establir la justícia, la llibertat i la seguretat i de promoure el bé comú de tots els que l'integren, en ús de la seva sobirania, proclama la voluntat de:

Garantir la convivència democràtica dins la Constitució i les lleis de conformitat amb un ordre econòmic i social just.

Consolidar un Estat de Dret que asseguri l'imperi de la llei com a expressió de la voluntat popular.

Protegir tots els espanyols i els pobles d'Espanya en l'exercici dels drets humans, les seves cultures i tradicions, llengües i institucions.

Promoure el progrés de la cultura i de l'economia per tal d'assegurar a tothom una qualitat de vida digna.”....

Ho pots llegir tot al blog de Miquel Monroig 

Cosme Bonet: 'No ens han deixat que parlàssim d'Andratx'

BlogSocialistes | 06 Desembre, 2006 07:04

Avui al Consell de Mallorca hi ha hagut un Ple intens, centrat en les diverses iniciatives de l'oposició, aquelles propostes que passen desapercebudes per a l'opinió pública, que a penes aconsegueixen un breu als diaris. Entre aquestes propostes els socialistes en plantejàvem dues: una d'elles demanava a l'Institut de Serveis Socials i Esportius que destinàs més doblers a la prevenció de drogodependències, un tema de fons social, d'actualitat en la seva part "criminal" a través dels diferents titulars que han aconseguit els clans de la droga de Son Banya. Aquesta moció ha estat rebutjada per PP i UM.
 Pots llegir la informació completa al blog del conseller Cosme Bonet
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS