Administrar

Jordi Bayona: 'Andratx i la promoció gratuïta de Mallorca'

BlogSocialistes | 08 Desembre, 2006 19:59

Fa uns dies se li va recriminar al conseller Flaquer que subvencionàs graciosament   el torneig de golf als seus amics de Pula, que en un parell d’anys suposa donar-los més de 20 milions d’euros de l’erari públic. Flaquer respongué que amb tot el que sortiria pels mitjans de comunicació com a promoció gratuïta es recuperarien 19 milions d’euros. Molt bé, però li farem uns altres comptes...
Ho pots llegir tot al blog de Jordi Bayona 

Miquel Coll: 'El PSOE demana la suspenció d’es Caülls i es Crevers'

BlogSocialistes | 08 Desembre, 2006 14:55

demanam: 

Que s'investigui si és possible tramitar en dos dies: la petició municipal d'informe tècnic sobre la reclassificació d'es Caülls ( Registre de Sortida a dia 18-nov-2003 i la resposta de la Direcció General d' Obres Públiques ( Registres de Sortida a 20-nov-2003) i que aquest informe Tècnic es registra d' Entrada a l' ajuntament de Marratxí amb data de 20 de novembre de 2003. Sorprèn la celeritat i genera moltes dubtes sobre la transparència d'aquest expedient.

Llegeix la informació completa al blog del candidat socialista a la batlia de Marratxí, Miquel Coll

Esther Puigcercós: 'La Llei de Depedència, un gran avanç cap a una societat millor'

BlogSocialistes | 08 Desembre, 2006 08:53

Sense dubte avançam cap a una societat més justa i solidaria amb els menys afavorits, la llei de dependència supondrà una gran ajuda per a les persones més necesitades que no es poden valer per elles mateixes. El govern socialista està fent una gran tasca per millorar la qualitat de vida dels menys afavorits,en aquests dos anys de govern de en Zapatero, s'ha fet en politiques socials que en vuit anys de n'Aznar.
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS