Administrar

Jordi Bayona: 'A Jaume Matas li esclaten totes les bufetes'

BlogSocialistes | 10 Desembre, 2006 21:06

D’un temps ençà el president Matas no fa més que inflar bufetes que li esclaten al cap de poques hores. I més n’hi esclaten, més n’infla. De qui és culpa, de la bufeta o del qui bufa? La resposta és evident. Repassem...
Tot l'article al blog de Bayona 

Valentí Valenciano: 'Si visqués, Al Capone també penjaria la seva declaració de renda a Internet'

BlogSocialistes | 10 Desembre, 2006 17:56

2) La diada de la Constitució, al Palau de l’Almudaina, es van llegir alguns articles de la Constitució. Per mi, hi va mancar el següent:

Article 124.1: el Ministeri Fiscal, sens perjudici de les funcions encomanades a altres òrgans, té la missió de promoure l’acció de la justícia en defensa de la legalitat, dels drets dels ciutadans i de l’interès públic tutelat per la llei, d’ofici o bé a petició dels interessats, així com vetllar per la independència dels Tribunals i procurar davant ells la satisfacció de l’interès social.

Sincerament, crec que era de molt més rabiosa actualitat.

Complet al blog del diputat socialista Valentí Valenciano

Toño Santos: '…. precisamente ayer el govern Matas adjudica Son Espases'

BlogSocialistes | 10 Desembre, 2006 10:48

Si pretendían desplazar de la primera línea informativa el “caso Matas” (Andratx + Hidalgo + Massot + filtración información judicial + etc) con el anuncio de la adjudicación de Son Espases, hay que reconocer que lo han conseguido en parte pero a costa de poner en el candelero otro extraño asunto donde el Sr. Matas (presidente del PP y del govern de les Illes Balears) se ha visto involucrado desde antes de la injustificada e injustificable compra del solar por el equipo del PP de Cirer en el Ayuntamiento de Palma.
Pot llegir l'article sencer al blog del regidor de Palma Toño Santos. 
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS