Administrar

Miquel Monroig: 'Sra.Estaràs, deixi els petrers tranquils !'

BlogSocialistes | 11 Desembre, 2006 18:54

Sra.Estaràs, sabem de la seva tírria cap a l’Ajuntament de Petra, però li recordo que el Psib/PSOE no sols no governa a Petra sinò que no té cap responsabilitat de govern ja que no hi té cap regidor (però tranquil·la que el seu desig es pot acomplir a partir de maig 2007). Gràcies per la propaganda.
Article complet al blog de Miquel Monroig 

Cosme Bonet: 'Irak, el malson que no acaba'

BlogSocialistes | 11 Desembre, 2006 12:49

Noves notícies escarrifoses sobre la Guerra d'Irak, un malson que no acaba. Un malson per la política exterior de l'imperi, però no em referesc a aquest principalment. El malson veritable és el de les víctimes civils de la política bel·licista dels Bush, Rumsfeld, Cheney i companyia. El propi Secretari General de l'ONU va dir públicament fa pocs dies que tot i estar sota una dictadura brutal els iraquians no havíen de patir per la seva vida només sortint de ca seva.
 Tot l'article al blog de Cosme Bonet 

Aurora Bonnin: 'Pinochet'

BlogSocialistes | 11 Desembre, 2006 07:45

Dicen algunos que es mejor olvidar, que la juventud debe olvidar lo que los antepasados han vivido. No debemos olvidar, porque olvidar los errores sólo puede llevar a repetirlos. Hoy ha muerto un dictador. No debemos olvidarlo, ni debemos olvidar los crímenes que cometió
Seguiu al blog de la jove socialista Aurora Bonnin 
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS