Administrar

Jordi Bayona: "Segueix l’hemorràgia del PP"

BlogSocialistes | 31 Gener, 2007 19:35

Del Olmo no suporta més els escàndols de corrupció i l’han fet dimitir com a batle. S’afegeix als batles d’Andratx i de Ses Salines ja dimitits i als altres nou batles mallorquins del PP que estan sent investigats.(+)

Toni Roig: "Només el PSIB creu en Mallorca?"

BlogSocialistes | 31 Gener, 2007 17:02

...només el PSIB presenta candidata a la presidència del Consell de Mallorca...(+)

Fernando Pozuelo: "Los menorquines se preguntan donde está la presidenta de la Asociación Española Contra el Cancer"

BlogSocialistes | 31 Gener, 2007 11:58

La Presidenta, además de ejercer como concejala del Partido Popular en el Ayuntamiento de Calviá, no se le conoce actuación alguna hacia la Consellera de salut para que solucione este grave problema que están padeciendo los enfermos de Menorca.(+)

Miquel Coll: "Apagada contra el canvi climàtic"

BlogSocialistes | 31 Gener, 2007 11:35

El grup ecologista francès Alianza pel Planeta convida a tot el món a sumar-se l'1 de febrer de 2007 a l'apagada massiva de 5 minuts que ha convocat amb la finalitat d'alertar als ciutadans i ciutadanes, als mitjans i, sobretot, als polítics, sobre el canvi climàtic.(+)

Jordi Bayona: "Alarma !!, Alarma!!”

BlogSocialistes | 31 Gener, 2007 07:32

Esteim alarmats perquè el PP es nega a debatre el tema d’Andratx en el Parlament. Alarmats perquè Jaume Matas no vol comparèixer per donar explicacions, alarmats perquè la xarxa de corrupció es tupida i ample… (+)

Cosme Bonet: "Gener del 2007, gener intens"

BlogSocialistes | 30 Gener, 2007 17:20

A on les conseqüències del "cas Andratx" i la proximitat de les eleccions municipals, autonòmiques i insulars han marcat l'agenda política, els posicionaments dels partits, i, perque no dir-ho, han animat el panorama.(+)

Fernando Pozuelo: "Viviendas vacías"

BlogSocialistes | 30 Gener, 2007 11:17

...cómo hacer que las viviendas vacías se pongan en el mercado del alquiler y se facilite el acceso a una vivienda a miles de ciudadanos que tienen esta necesidad.(+)

Toni Roig: "Les polítiques de joventut no es fan, només, amb policia"

BlogSocialistes | 30 Gener, 2007 07:16

Ahir es presentà la darrera ocurrència mediàtica del PP de Cort: una unitat policial per a lluitar contra les pandilles juvenils.(+)

Valentí Valenciano: "Cirer no gosa debatre amb Aina Calvo: per què?"

BlogSocialistes | 29 Gener, 2007 17:09

Cirer no ha volgut donar la cara en el primer debat amb n’Aina Calvo, malgrat que tenia l’entorn al seu favor: IB3. Com sabeu, la cadena de la “veu popular”a les illes ja no és la COPE, sinó IB3.(+)

Miquel Coll: "Respostes per avui i també per demà"

BlogSocialistes | 29 Gener, 2007 11:02

MANIFEST ELECTORAL, Francesc Antich. Aquesta proposta de govern és, sobre tot, fruit d’una gran il·lusió que vull que sigui compartida. Una il·lusió pel canvi que he forjat incorporant a les iniciatives pròpies les nombroses propostes i comentaris que he rebut per tot allà on he anat.(+)

Fernando Pozuelo: "Tomás Ramón Fernández y el "Caso Andratx""

BlogSocialistes | 29 Gener, 2007 07:54

Se trata de un informe del Catedrático Tomás Ramón Fernández en relación a unas infracciones urbanísticas de Andratx. El conocido administrativista ha emitido un informe, a petición del actual alcalde de Andratx, en el que pone en duda las tésis del Consell de Mallorca y del Fiscal sobre las licencias otorgadas en la zona de Monport.(+)

Jordi Bayona: "Una zona verda que és grisa"

BlogSocialistes | 28 Gener, 2007 17:01

Té raó n’Aina Calvo quan diu que de la falca verda de Palma el PP ha fet una zona grisa. Jo afegiria que del mateix to de gris que han fet imperar a Palma, una grisor intangible i invisible, però molt present i sentida. El gris de la mediocritat. (+)

Toni Roig: "L'Ajuntament de Corunya aposta pels blogs..."

BlogSocialistes | 28 Gener, 2007 11:00

Este espacio es el sitio en el que convergen las voces de los ciudadanos. Un sitio para el debate y la participación ciudadana en la red. La vida y el sentimiento de una ciudad desde el punto de vista de sus auténticos protagonistas.(+)

Miquel Coll: "La frase de la setmana: "Lo que no mata engreixa". L'autodefinició d'una manera de ser, la del PP"

BlogSocialistes | 28 Gener, 2007 07:53

El Cas Andratx és una mostra de l’ús que fa el PP de les institucions. I posa de relleu la forma que té el PP d’entendre el poder, utilitzant-lo en benefici propi i també contra dels altres.(+)

Esther Puigcercós: "palmacapital .com"

BlogSocialistes | 27 Gener, 2007 17:47

...on podreu conèixer les activitats on participarà n'Aina Calvo, candidata socialista a la batlia de Palma.(+)
1 2 3 4 5 6  Següent»
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS