Administrar

Francesc Miralles: "Línies d'actuació 2007-2011"

BlogSocialistes | 28 Febrer, 2007 19:26

El proper divendres a les 21.00 hores, inaugurarem el nou local de la nostra candidatura. En el transcurs del sopar-inauguració fixarem l'estratègia i la calendarització de les activitats que durem a terme els propers tres mesos per sintonitzar amb tots els ciutadans i ciutadanes d'Algaida, Pina i Randa.(+)

Miquel Coll: "La residència de Can Carbonell pública o privada, una qüestió de principis"

BlogSocialistes | 28 Febrer, 2007 17:51

El que PP amaga amb aquesta operació de propaganda és que de les 120 places la meitat 60 són privades, el preu de les mensualitats van des dels 1.500 fins als 1.760 euros, segons el grau de dependència del resident. Qui ho podrà pagar?...Qui hi hagi atenció de primera i de segona sols hi ha una passa.(+)

Jordi Bayona: "De Santos encén la metxa de Son Espases"

BlogSocialistes | 28 Febrer, 2007 11:45

És gravíssim que un tinent de batle declari que el PP l'ha renyat perquè volien un procés de compra de Son Espases més opac. "Algunos en el PP querían que el hospital se hiciera directamente en esta finca", ha declarat.(+)

Miquel Monroig: "Petra: llums i ombres"

BlogSocialistes | 28 Febrer, 2007 07:40

Llums i ombres...(+)

Miquel Angel Coll: "Conclusions rojes des d'un hotel d'Alcúdia"

BlogSocialistes | 27 Febrer, 2007 19:26

...vull esmentar la frase de les jornades, del company menorquí David Moll: "les persones passen, però les idees perduren i evolucionen".(+)

Valentí Valenciano: "Balanç del club dels Rasputin"

BlogSocialistes | 27 Febrer, 2007 17:07

Però, quin balanç en fa la població, com ara, la veïna de casa que acompanya els nins a l’escola a les 8:50?(+)

Antoni Manchado: "Actitudes poco democráticas"

BlogSocialistes | 27 Febrer, 2007 11:22

Siempre confunden las instituciones con su Partido, como hacen los regímenes totalitarios.(+)

Toni Roig: "Son Busquets, més enllà del renou"

BlogSocialistes | 27 Febrer, 2007 07:25

...aquí tens una història que serà futur o quimera segons el teu vot el proper 27-M. Bé, el teu i el d'alguns milers més però tu ja m'entens.(+)

Jordi Bayona: "La vivenda, un “pluri” per n’Alarcón"

BlogSocialistes | 26 Febrer, 2007 17:20

Què passaria si un director general del Govern Zapatero, el de Vivenda per exemple, fos al mateix temps el responsable d'un programa diari a Radio Nacional des d'el qual s'exercís una crítica ferotge i insultant contra el PP i la seva gent? Idò això passa des del 18 de gener a Mallorca, amparat pel PP de Matas, Rodriguez i Cirer.(+)

Xavier Ramis: "Es necessari un servei gratuït de transport públic per als usuaris dels centres de dia"

BlogSocialistes | 26 Febrer, 2007 11:21

La problemàtica generada pels nous hàbits de vida de la nostra societat provoquen que les famílies cada vegada tinguin menys temps per atendre els seus familiars, que es queden al seu domicili durant hores, sense que ningú els pugui fer companyia, o el que és pitjor, donar l'atenció necessària davant les seves necessitats. (+)

Cosme Bonet: "L'equip de Francina Armengol: un govern per Mallorca"

BlogSocialistes | 26 Febrer, 2007 09:09

Avui el Consell Polític dels Socialistes de Mallorca ha aprovat per "aclamació" la llista, amb el suport explícit del candidat a President del Govern, Francesc Antich, i la candidata a batlessa de Palma, Aina Calvo, la candidatura, el grup de persones que són l'alternativa al Govern de dretes PP-UM que fins ara, fins el proper maig, està gestionant el Consell Insular de Mallorca.(+)

Toni Roig: "Posam propaganda als camions de fems?"

BlogSocialistes | 26 Febrer, 2007 07:18

Pagam menys imposts? Tenim més serveis?.

La ciutat de Nova YorK ho ha fet. La història la pots veure aquí o aquí.(+)

Jordi Bayona: "Llum contra tenebres"

BlogSocialistes | 25 Febrer, 2007 17:12

El PP, que crida i es vol manifestar contra l'alliberament de De Juana, va alliberar 62 terroristes que tenien penes acumulades de 30 anys i en compliren, en molts casos, menys de 20. No és una novetat però m'adhereixo a tots aquells que han publicat la llista que trobareu a continuació. En democràcia les tenebres no han de guanyar la llum. Ho hem de dir ben fort. (+)

Xavier Ramis: "De com el PP Inquer oculta les dades reals del deute municipal"

BlogSocialistes | 25 Febrer, 2007 11:07

Una vegada més, ha quedat constància que pels representants del PP inquer tot val i s'aferren a un error material a les dades d'una estadística elaborada pel Consell Insular per intentar convèncer als ciutadans d'Inca  de que el nostre municipi es un dels menys endeutats per habitant. (+)

Valentí Valenciano: "Bufetada de Matas al Parlament!"

BlogSocialistes | 25 Febrer, 2007 07:44

l poc respecte d’en Matas envers el Parlament. Això ja era cosa coneguda, aquesta estima, o fòbia, a respectar els altres. És una gota més, que emplena el tassó i demostra que a les Illes es vol tenir una Cambra autonòmica del tot agenollada, fent qualsevol mangarrufa per aconseguir el seu objectiu.(+)
1 2 3 4 5 6 7  Següent»
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS