Administrar

Cosme Bonet: "Fer política insultant"

BlogSocialistes | 05 Febrer, 2007 17:28

...alguns polítics, especialment els màxims dirigents del PP estatal, que es dediquen no només a criticar sinó que arriben a insultar sense cap control, arriba a semblar part de la seva estratègia de critica permanent, constant, sense treva, sense cap tipus de respecte per l'adversari, ni pels ciutadans.(+)

Fernando Pozuelo: "Las políticas en vivienda de Miguel Sebastián"

BlogSocialistes | 05 Febrer, 2007 11:14

En esta misma línea va el programa de gobierno para nuestra comunidad y los municipios, que ha preparado el PSIB-PSOE, fiel reflejo de las políticas activas que se vienen desarrollando desde el Gobierno estatal.(+)

Miquel Monroig: "Comparar, per després triar"

BlogSocialistes | 05 Febrer, 2007 10:38

Però a les nostres Illes, la corrupció surt per les orelles del PP, hi ha dos directors generals del Govern del PP imputats, tota l'oposició ha demanat i demana la compareixença del Sr.Matas al Parlament de les Illes per donar explicacions... i ja ho veis: no apareix, no piula. (+)

Xisco Femenías: "FITUR 2007"

BlogSocialistes | 05 Febrer, 2007 10:36

Ayer día 1 de febrero me trasladé a la Feria Internacional de Turismo de Madrid (FITUR)...una de mis intenciones era tratar de contribuir a normalizar la buena imagen de Andratx, que los profesionales del turismo vieran que se puede retomar un clima de normalidad tan necesario para el buen desarrollo de la actividad turística y residencial en nuestro municipio. (+)

Miquel Coll: ""Ha sido una coincidencia". La resposta del Batle del PP és antològica"

BlogSocialistes | 05 Febrer, 2007 10:07

Ha estat una resposta antològica, sols superada per aquella del Sr: Rodríguez que va dir allò de: "era lunes". (+)

Miquel Coll: "El solar del segon institut de Marratxí un nou escàndol del PP"

BlogSocialistes | 05 Febrer, 2007 07:08

...sobre la requalificació del solar del segon institut. S'estan saltant totes les barreres de l'ética, sacrificant  als interessos particulars la qualitat educativa dels joves de Marratxí. (+)
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS