Administrar

Xavier Ramis: "Rotger accepta la proposta del PSOE per la gratuïtat de llibres de text quan ja no ho pot decidir"

BlogSocialistes | 15 Febrer, 2007 17:51

Es d’aplaudir el canvi de postura del equip de govern del PP en relació a la gratuïtat de llibres de text, encarà que durant els darrers 4 anys el PP no hagi complit els acords de ple, que es varen aprovar per unanimitat, a iniciativa del PSOE.(+)

Miquel Coll: "Enhorabona a Margarita Nájera!"

BlogSocialistes | 15 Febrer, 2007 14:11

El jutge ha arxivat la querella promoguda  per Carlos Delgado i  el  PP de Calvià contra  Margarita Nájera. Amb aquesta són 9 les querelles archivades pel jutge,  demostrant la falsetat d'una campanya orquestrada el 2002 pel PP...(+)

Xisco Femenias: "Normas subsidiarias"

BlogSocialistes | 15 Febrer, 2007 11:45

Lo que empezó como un problema urbanístico, es hoy un problema económico y esta a punto de convertirse en un problema social grave, de incalculables consecuencias para las empresas del sector y para todas las familias que directa o indirectamente viven de esta actividad.(+)

Jordi Bayona: "El pitjor negoci de Mallorca"

BlogSocialistes | 15 Febrer, 2007 07:15

“Mentre faceu turisme barato vos omplirem els hotels, si no, anirem a un altra banda”...Els nostres hotelers s’haurien de plantar i no cedir a les amenaces d’aquests negociants que, durant molts d’anys, són els que han tret més suc del negoci turístic. Ho faran? (+)
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS