Administrar

Cosme Bonet: "El PP contra la llibertat"

BlogSocialistes | 31 Març, 2007 16:36

El PP s'ha rendit al bunker ultradretà, la dreta radical s'ha apoderat completament del que un dia va ser alternativa de govern i avui demostra un comportaments més propis d'un partit extraparlamentari que d'un partit que se suposa algún dia voldrà tornar a governar...(+)

Francesc Antich: "Ara l'altre cara"

BlogSocialistes | 31 Març, 2007 13:18

Part del text que el Govern ha oblidat incloure en la seva campanya de propaganda.

ARA els deutes estan amagats davall l’estora i l’estora té un bony com el puig de Cura. ARA si no ets “dels nostres” ho tens malament. ARA, com mai, es mesclen institució i partit....(+)

Mª Rosa Marqués: "Així és la Palma de la Batlessa Cirer"

BlogSocialistes | 31 Març, 2007 10:31

La Batlessa s'ha donat molta pressa per acabar els grans projectes, encara que s'acabin malament o destruint el patrimoni de la ciutat però, els projectes per millorar les infraestructures i el manteniment de Palma, per fer-la més equilibrada, han brillat per la seva absència.(+)

Xisco Dalmau: "El PP ja mostra el llautó"

BlogSocialistes | 31 Març, 2007 06:23

El problema que tenen els actuals dirigents del PP és que no s'en adonen de que vivim a un país lliure, on existeix la llibertat d'expressió i a on tothom te dret a opinar. (+)

Jordi Bayona: "“Bon día, na Rosa Estarás vos convida a sopar”"

BlogSocialistes | 30 Març, 2007 16:18

Tot l'aparell administratiu públic i els doblers de tots, al servei de la candidata del PP Estaràs. (+)

Francesc Antich: "Per una televisió independent i plural"

BlogSocialistes | 30 Març, 2007 13:01

Hem ofert un pacte al president Matas sobre la televisió pública IB3, en el sentit de fer el mateix que s’ha fet a l’Estat i per tant aconseguir una direcció independent que garanteixi el funcionament plural de l'ens, una informació veraç, un pressupost mesurat, una programació seriosa que desplegui valors... La resposta ha estat: el silenci i un increment de la utilització partidista.(+)

Xavier Ramis: "La deficient col·locació de les cameres espia va provoca la caiguda del sostre del centre de formació"

BlogSocialistes | 30 Març, 2007 10:59

Mentre tant el PP calla davant les greus irregularitats que  cada dia més impliquen al equip de govern en el cas Per Envant.(+)

Xisco Femenías: "Reunión con vecinos del Puerto de Andratx"

BlogSocialistes | 30 Març, 2007 06:18

La campaña esta muy cerca, y se nota, también en positivo. Ayer por la tarde asistí a una magnifica reunión organizada por la Asociación de Vecinos del Puerto de Andratx, un grupo de ciudadanos y ciudadanas que trabajan para el bien de su municipio, según nos manifestaron, dejan su ideología política en la puerta para dedicarse por entero a su pueblo. La reunión tuvo lugar en su sede y acudimos todos partidos políticos del municipio y recogimos de primera mano las inquietudes de esta asociación. (+)

Francesc Miralles: "Aprovació de la llista per part de l'Agrupació Socialista d'Algaida"

BlogSocialistes | 29 Març, 2007 18:06

El proper divendres 30 de març, a l'auditori del Casal Pere Capellà d'Algaida, a les 20.00 hores en primera convocatòria i a les 20.30 hores en la segona convocatòria es durà a terme l'Assamblea de l'Agrupació Socialista d'Algaida on es tractarà l'únic punt de l'ordre del dia: la presentació i aprovació de la llista de persones que formaran part de la candidatura socialista per la Batlia d'Algaida.(+)

Jordi Bayona: "“Bon día, na Rosa Estarás vos convida a sopar”

BlogSocialistes | 29 Març, 2007 16:58

Des de fa un parell de dies aquesta conversa es reprodueix a tots els directius i responsables de col·lectius socials de Mallorca. M'imagino que tothom sap qui paga aquesta mal dissimulada campanya electoral de n'Estaràs. (+)

Francesc Antich: "De complementària res de res"

BlogSocialistes | 29 Març, 2007 13:42

El comerç dins l’activitat turística actual ja no es pot tractar com a simple oferta complementària. Avui aquest sector forma part essencial del producte turístic global i de cada vegada té més pes dins la tria de destí per part del turista. (+)

Ma. Rosa Marqués: "La Sra. Cirer no fa bé els deures"

BlogSocialistes | 29 Març, 2007 10:53

L'Ajuntament de Palma, s'ha d'implicar en el foment de l'estalvi d'aigua, fent una aposta decidida per un desenvolupament sostenible que contempli la adequada gestió i protecció d'aquest recurs. (+)

Júlia Roman: "Volem que es facin les autòpsies a Manacor, amb dignitat"

BlogSocialistes | 29 Març, 2007 06:48

Mentre les mancances al cementeri de Manacor són importants i intol·lerables en aquestes altures, el PP mareja la perdiu fent oposició al govern de Zapatero. Els responsables municipals del PP han d'assumir la seva responsabilitat i invertir en la millora del cementeri. Però això no ho faran. Les inversions les fan allà on hi ha negoci. (+)

Jordi Bayona: "Tornen els taurons?"

BlogSocialistes | 28 Març, 2007 16:51

Un dels efectes col·laterals de la mani és, pel que pareix, la reacció d'una part de la premsa alemanya que ha interpretat el missatge dels manifestants com un rebuig als turistes, especialment els d'aquell país. Jo no vaig veure cap pancarta ni cap eslògan en aquest sentit. Tot és molt misteriós. (+)

Francesc Antich: "Un Govern per a tots i totes"

BlogSocialistes | 28 Març, 2007 13:23

Hem de saber explicar a la gent que, a les Illes, si hi ha un nou Govern socialista, el primer que fera serà suprimir el patètic costum que ha creat el PP de dividir els ciutadans entre:” els nostres i els altres”. (+)

1 2 3 4 5 6 7 8 9  Següent»
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS