Administrar

Cosme Bonet: "El PP rectifica: ara sí que tenen candidata"

BlogSocialistes | 07 Març, 2007 19:26

...un mal dia per fer un anunci tan important, o un dia mal calculat... l'aparell del PP perd gas, o improvisa, que és el que fa la sensació, amb un Matas "faltat d'il·lusió", i això que el seu lema és "Ple d'Il.lusió", un Matas que menysprea el Consell de Mallorca, pel qual Rosa Estaràs vol dignitat i transparència, en unes afirmacions que semblen un míssil contra Maria Antònia Munar i contra el govern del Consell, que per cert és del PP en pacte amb UM.(+)

Jordi Bayona: "Guanya la corrent friki del PP"

BlogSocialistes | 07 Març, 2007 17:13

...la corrent friki del PP deixa de ser residual i alternativa i aflora a la superfície amb tot el seu esplendor. No hi ha manera de fer un debat seriós. El famós viatge al centre és mort i enterrat. La dreta moderna quedarà per futures generacions.(+)

Cosme Bonet:"Atenció! La ultradreta comença a prendre el carrer!"

BlogSocialistes | 07 Març, 2007 11:09

Rajoy i la seva cort d'Acebes i Zaplanas, amb el seu verb incendiari, inquisitorial, exciten els grups ultradretans, que es creuen novament amos del carrer, recuperen les banderes pre-constitucionals i comencen a demanar cops d'estat a crits.(+)

Esther Puigcercós: "El PP té alzeimer"

BlogSocialistes | 07 Març, 2007 07:55

...no s'enrecordin quan n'Aznar va deixar al carrer a tres etarres assasins amb 23, 21 i 19 crimens cadascú , i que va deixar en llibertat condicional a 21, es veu que ara tenen alzaimer i ja no s'enrecordan de res de tot això...(+)
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS