Administrar

Xavier Ramis: "Juan Chaos, la gran buf del PP"

BlogSocialistes | 08 Març, 2007 17:26

No hem pot sorprendre la polèmica que un PP sense arguments intenta forjar, amb cert èxit, ajuntant-se amb els sectors més radicals de la nostra societat,  creant una situació d'inestabilitat amb una única motivació final inestabilitat el país per a poder aconseguir recuperar que la dreta novament governi.(+)

Antoni Manchado: "Rajoy es un insensato político"

BlogSocialistes | 08 Març, 2007 11:22

No permito que Rajoy hable en mi nombre, porque fue él, cuando era ministro del Interior, quien excarceló al asesino de mi marido, con menos de 17 años de cárcel cumplidos, cuando se le había condenado a 56. Es una inmoralidad su actitud...Es la opinión de una víctima del terrorismo, Barbara Dürkhop, viuda de un senador socialista asesinado por ETA.(+)

Jordi Bayona: "Un Matas desmillorat renuncia al Consell"

BlogSocialistes | 08 Març, 2007 09:37

"Què li passa a n'en Matas? No pareix ell". Aquesta era la pregunta que a les darreres hores circulava entre els periodistes. Compareix en roda de premsa, cara desmillorada i sense energies, per dir que renuncia a presentar-se pel Consell de Mallorca. "No me veo con ánimos",...(+)

Toni Roig: "BaluART DEL PRÍNCEP"

BlogSocialistes | 08 Març, 2007 07:18

...l'enderroc dels habitatges del Baluard benvingut sia encara que sigui quinze anys tard; la nova murada de ciment del polígon de GESA, aquesta nova façana marítima 'made in PP' que tanca la ciutat a la mar i que el príncep no s'atreveix a inaugurar-visitar-posar la primera pedra... encara hi som a temps d'aturar-la. Com? Tu tens la resposta el 27 de maig; aquest és el teu poder. Usa'l.(+)
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS