Administrar

Xisco Antich: 'El "tot val" del PP'

BlogSocialistes | 13 Març, 2007 19:16

Crec que ha estat poc encertada la nova candidata del PP al Consell de Mallorca... ( + )

Toño Santos: "..... Más sobre De Juana y el tropel de etarras beneficiados por Aznar, Acebes, Zaplana y Rajoy"

BlogSocialistes | 13 Març, 2007 17:11

Antes de convocar manifestaciones contra el gobierno socialista, estos cuatro jinetes del apocalipsis del PP deberían haber hecho memoria para no hacer más el ridículo. (+)

Xavier Ramis: "Y els hooligans es manifesten..."

BlogSocialistes | 13 Març, 2007 11:19

...es totalment, inconcebible la dialèctica del líder de l'oposició, una persona per altre banda mantinguda a la corda fluixa pels seus propis correligionaris, per forçar amb els seus insults al president de govern, a rompre aquest nou talant que el president Zapatero pretén transmetre a tots els ciutadans; per poder dir que es un hooligan, mentre que ell representa el assossec, ...un assossec incendiari. (+)

Cosme Bonet: "La turba feixista retroba el carrer, i el centre-dreta perd el nord"

BlogSocialistes | 13 Març, 2007 07:15

...estic preocupat per la plasmació de la deriva "ultra" del PP en una presència al carrer d'elements violents, que fa alguns dies ja tiraven còctels molotov contra seus de partits democràtics. El cert és que l'estil d'oposició del PP, més propi dels anys 30 del segle passat que del segle XXI, aboquen els incontrolats a sortir al carrer amb banderes pre-constitucionals, i animen a una ultradreta adormida des de feia uns 30 anys. És d'una irresponsabilitat increíble.(+)
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS