Administrar

Toño Santos: "Señor Rajoy:"

BlogSocialistes | 17 Març, 2007 17:32

Permítame decirle que no comparto en absoluto los motivos aducidos por ustedes para llamar a la movilización por entender que son un nuevo ejercicio de hipocresía y deslealtad institucional con la política antiterrorista del gobierno, así como otra infame maniobra de distracción urdida por ustedes para evitar que en estas fechas se hable de las gigantescas y grotescas mentiras pronunciadas por Aznar, Acebes, Zaplana, etc. y usted mismo sobre el atentado del 11-M (+)

Francesc Antich: "La terrible 'eficàcia' del PP"

BlogSocialistes | 17 Març, 2007 14:59

Mai ningú a les Illes havia estat tan terriblement eficaç destruint territori i patrimoni, i instaurant un model especulatiu que provoca creixements desmesurats que sols beneficien uns quants i hipotequen el futur de tots. (+)

Cosme Bonet: "El Bisbe pecador"

BlogSocialistes | 17 Març, 2007 11:30

El Bisbe d'Osca incompleix el Cinquè Manament:"No mataràs". No vull dir que el Bisbe sigui un assassí, però a la darrera pastoral diu ben clar que hagués preferit que el Govern deixàs morir a De Juana Chaos.(+)

Miquel Coll: "Xisco Antich sempre amb la Fira del Fang!"

BlogSocialistes | 17 Març, 2007 07:24

La seva actitud contrasta amb la del President Jaume Matas que no ha vengut cap vegada durant els darrers quatre anys. A l'acte de lliurament de premis d'enguany, ni tant sols cap conseller s'ha dignat a assistir-hi.  Tot plegat és una prova del seu poc interès.(+)
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS