Administrar

Toño Santos: "Pobre Pont des Tren ¿Qué pasa con su triste copia?

BlogSocialistes | 20 Març, 2007 17:22

...esto es Palma en los aciagos tiempos de Cirer, Matas y Cabrer, donde la negación de la evidencia, el despilfarro, la falta de respeto al patrimonio palmesano y el todo vale (con tal de ganar las siguientes elecciones) campan a sus anchas. (+)

Francesc Antich: "Contra la prepotència, salvem Mallorca

BlogSocialistes | 20 Març, 2007 14:20

La manifestació d’ahir va ser tot un èxit. La plataforma SALVEM MALLORCA està d’enhorabona. Una terra no es pot menysprear com ho han fet els qui ens governen. Donar l’esquena al poble és propi de gent prepotent i quan la prepotència mana en les institucions acaba produint abusos.(+)

Jordi Bayona: "Gestió del PP? “Toma” gestió !!!"

BlogSocialistes | 20 Març, 2007 11:16

Matas y Estaràs estan molt interessats de que es parli de la gestió del seu govern i no de altres temes. Idò ha sortit una notícia molt curiosa de la gestió del PP i que la simbolitza perfectament: Matas va gastar gairebé tan en publicitar els avanços dels descomptes aeris com en els propis descomptes. Va destinà 88.000 euros a bonificacions i 60.000 a propaganda.(+)

Miquel Angel Coll: "Sordera"

BlogSocialistes | 20 Març, 2007 07:09

Probablement aquesta és la causa de que Jaume Matas no senti al poble, que és, en definitiva, qui li ha donat el poder...També nosaltres ens farem el sord quan ens demani el vot.(+)

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS