Administrar

Toño Santos: "... Aznar, Irak y las Azores, preguntas:"

BlogSocialistes | 27 Març, 2007 16:52

¿ Cuanto tiempo tardarán Jaume Matas y Rajoy en reconocer que, la foto de las Azores, el involucrar a España en la invasión de Irak y el apoyo entusiasta hasta lo enfermizo de Aznar a su "amigo" Bush, fueron inmensos errores de inaceptables costes para los españoles como el 11-M? (+)

Francesc Antich: "Manteniment d'escoles, no. Propaganda per mantenir-se, sí"

BlogSocialistes | 27 Març, 2007 13:13

Les escoles i els instituts semblen deixats de la mà de Déu quant a manteniment i millores...D’altra banda, ara hi ha portadores de doblers per a festes i saraus...(+)

Mª Rosa Marquès: "La llei d’igualtat, un nou avanç social"

BlogSocialistes | 27 Març, 2007 10:48

El president del Govern, José Luís Rodríguez Zapatero, ha complert una vegada més amb un dels seus compromisos electorals i dijous passat, amb l'aprovació al Ple del Congrés, de la llei d'igualtat, s'ha fet un altre pas en la consecució dels drets legítims de les persones i una vella aspiració de les dones des de fa molts d'anys. (+)

Jordi Bayona: "Ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja…"

BlogSocialistes | 27 Març, 2007 06:34

Acab de sentir per la radio unes declaracions de Rosa Estarás que, entre altres coses, deia que el PP no té la culpa del caos urbanístic de Mallorca perquè això és competència d'UM. Mira que n'és de llesta! I nosaltres, beneits, ignorants, creiem que el PP va pactar amb UM la direcció del Consell i es repartiren càrrecs. Però el més bó és quan diu que "el PP practicará un urbanismo honrado i transparente". Aquí ja he esclatat. (+)

Toño Santos: "Aznar y sus mortales errores"

BlogSocialistes | 27 Març, 2007 06:28

Los españoles primero (14-M) y Jose Luis Rodriguez Zapatero después, compliendo su compromiso de retirar las trospas, impidieron que hoy tuviéramos que lamentar cientos o milies de muertos entre nuestros militares.(+)

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS