Administrar

Francesc Miralles: "Aprovació de la llista per part de l'Agrupació Socialista d'Algaida"

BlogSocialistes | 29 Març, 2007 18:06

El proper divendres 30 de març, a l'auditori del Casal Pere Capellà d'Algaida, a les 20.00 hores en primera convocatòria i a les 20.30 hores en la segona convocatòria es durà a terme l'Assamblea de l'Agrupació Socialista d'Algaida on es tractarà l'únic punt de l'ordre del dia: la presentació i aprovació de la llista de persones que formaran part de la candidatura socialista per la Batlia d'Algaida.(+)

Jordi Bayona: "“Bon día, na Rosa Estarás vos convida a sopar”

BlogSocialistes | 29 Març, 2007 16:58

Des de fa un parell de dies aquesta conversa es reprodueix a tots els directius i responsables de col·lectius socials de Mallorca. M'imagino que tothom sap qui paga aquesta mal dissimulada campanya electoral de n'Estaràs. (+)

Francesc Antich: "De complementària res de res"

BlogSocialistes | 29 Març, 2007 13:42

El comerç dins l’activitat turística actual ja no es pot tractar com a simple oferta complementària. Avui aquest sector forma part essencial del producte turístic global i de cada vegada té més pes dins la tria de destí per part del turista. (+)

Ma. Rosa Marqués: "La Sra. Cirer no fa bé els deures"

BlogSocialistes | 29 Març, 2007 10:53

L'Ajuntament de Palma, s'ha d'implicar en el foment de l'estalvi d'aigua, fent una aposta decidida per un desenvolupament sostenible que contempli la adequada gestió i protecció d'aquest recurs. (+)

Júlia Roman: "Volem que es facin les autòpsies a Manacor, amb dignitat"

BlogSocialistes | 29 Març, 2007 06:48

Mentre les mancances al cementeri de Manacor són importants i intol·lerables en aquestes altures, el PP mareja la perdiu fent oposició al govern de Zapatero. Els responsables municipals del PP han d'assumir la seva responsabilitat i invertir en la millora del cementeri. Però això no ho faran. Les inversions les fan allà on hi ha negoci. (+)

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS