Administrar

Jordi Bayona: "“Bon día, na Rosa Estarás vos convida a sopar”"

BlogSocialistes | 30 Març, 2007 16:18

Tot l'aparell administratiu públic i els doblers de tots, al servei de la candidata del PP Estaràs. (+)

Francesc Antich: "Per una televisió independent i plural"

BlogSocialistes | 30 Març, 2007 13:01

Hem ofert un pacte al president Matas sobre la televisió pública IB3, en el sentit de fer el mateix que s’ha fet a l’Estat i per tant aconseguir una direcció independent que garanteixi el funcionament plural de l'ens, una informació veraç, un pressupost mesurat, una programació seriosa que desplegui valors... La resposta ha estat: el silenci i un increment de la utilització partidista.(+)

Xavier Ramis: "La deficient col·locació de les cameres espia va provoca la caiguda del sostre del centre de formació"

BlogSocialistes | 30 Març, 2007 10:59

Mentre tant el PP calla davant les greus irregularitats que  cada dia més impliquen al equip de govern en el cas Per Envant.(+)

Xisco Femenías: "Reunión con vecinos del Puerto de Andratx"

BlogSocialistes | 30 Març, 2007 06:18

La campaña esta muy cerca, y se nota, también en positivo. Ayer por la tarde asistí a una magnifica reunión organizada por la Asociación de Vecinos del Puerto de Andratx, un grupo de ciudadanos y ciudadanas que trabajan para el bien de su municipio, según nos manifestaron, dejan su ideología política en la puerta para dedicarse por entero a su pueblo. La reunión tuvo lugar en su sede y acudimos todos partidos políticos del municipio y recogimos de primera mano las inquietudes de esta asociación. (+)

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS