Administrar

Francesc Antich: "Singularidad y turismo"

BlogSocialistes | 30 Abril, 2007 18:05

La política turística ha de fomentar la transición de un modelo basado en productos estándar a un modelo apoyado en elementos singulares. En un mundo donde prima la economía global la identidad es la mejor brújula para transitarlo.(+)

Aurora Bonnin: "No renunciarem a la batlia"

BlogSocialistes | 30 Abril, 2007 16:24

Es pot dir més alt, però no més clar. Ho ha dit el nostre candidat Joan Amengual i ho hem reiterat a la Revista dels Socialistes de Campanet: si després de les eleccions de dia 27 de maig els nostres vots fossin necessaris per formar govern, no renunciarem baix cap concepte a la batlia de Campanet i qui diu pel poble o als mitjans de comunicació el contrari diu mentides o parla sense coneixement de causa. (+)

Aina Calvo: "D’òperes i debats"

BlogSocialistes | 30 Abril, 2007 13:41

I, ara, una òpera al Moll Vell, a poca distància d’una sala coneguda arreu d’Europa per la seva magnífica acústica i a pocs dies de la reinauguració del Teatre Principal! Com poden suposar, els socialistes no tenim res contra l’òpera, contra els equipaments culturals o contra la recuperació del Moll Vell per a la vida ciutadana. Però, una Òpera? No s’ha perdut el sentit de la mesura?(+)

Antoni Manchado: "Ciudadanía cansada de obras"

BlogSocialistes | 30 Abril, 2007 10:23

En Calvià ya son much@s l@s ciudadan@s que me han hecho saber su cansancio por tantas calles levantadas, por los atascos de la autovia a Palma, por las molestias de tantas rotondas reinventadas, en pleno inicio de la temporada alta de turismo...Mal gobierno el que tiene que aparentar al final una actividad desmesurada. Acabemos con él en las urnas el 27 de mayo (+)

Antònia Ma. Caldés: "Propostes de programa electoral"

BlogSocialistes | 30 Abril, 2007 06:33

A partir d´avui, intentarem cada dia fer arribar les nostres propostes de programa electoral. Aquí va la primera:(+)

Jordi Bayona: "“El conducto que Vd. conoce muy bien”"

BlogSocialistes | 29 Abril, 2007 16:28

Ha estat publicada una carta que va servir de base per a la imputació de Miquel Coll, president del Consell Consultiu. M'ha cridat poderosament l'atenció el següent paràgraf: "que por el conducto que Vd. Conoce muy bien, advierta lo pertinente al Ayuntamiento de Andratx...(+)

Cosme Bonet: "De debats i revolucions"

BlogSocialistes | 29 Abril, 2007 10:25

Un 25 d'abril sempre em convida a recordar la "revolució dels clavells". Jo vaig néixer aquell any, el que en sé ho conec pels llibres de història, per l'interés que per mi ha tengut sempre aquest aconteixement polític, de nom poètic, romàntic. Un 25 d'abril els soldats portuguesos substituiren les baionetes per clavells, i amb aquest gest canviaren dictadura per democràcia.(+)

Antonia Ma. Caldés: "El darrer ple ordinari: PP i ASI es neguen a debatir una moció presentada per PSIB i PSM"

BlogSocialistes | 29 Abril, 2007 06:14

Així es la política del PP; no ser democràtes i no debatre. De què tenen por? de pedre la cadira? de que el poble obri els ulls d´una vegada i els condemni a l´oposició? (+)

Miquel Coll: "El PSOE denúncia la manca de compromís del PP en la retirada d’antenes"

BlogSocialistes | 28 Abril, 2007 16:55

El passat mes de març vàries associacions de veïnats sortiren al carrer per iniciar una campanya de recollida de signatures demanant, novament, la retirada d'aquests dispositius, davant l'alarmant i creixent nombre de casos de morts i malalts a sa Cabaneta. L'equip de govern l'únic que va fer va ser retirar la pancarta.(+)

Jordi Bayona: "S’en foten del problema de l’habitatge"

BlogSocialistes | 28 Abril, 2007 10:53

Llegesc al DM que les Illes Balears són a la cua de tota Espanya en la construcció d'habitatges protegits. Això és particularment greu quan l'habitatge lliure és dels més cars de tot l'Estat i, a la vegada, els sous estan per davall la mitjana. En el paradís de la construcció, amb especulació, pelotassos i corrupció, no es fan pisos de protecció. I encara hi ha més. (+)

Joan Gaspar Vallori: "10 iDeEs JOVES X CaNviAr LeS iLLeS BaLEarS"

BlogSocialistes | 28 Abril, 2007 06:50

El passat dijous va tenir lloc la presentació del programa electoral de Joventut del PSIB-PSOE. Amb 10 idees "joves" x canviar les Illes Balears, els joves socialistes hem presentat aquest document que ens servirà com a guía a seguir en les actuacions del nou govern socialista. Volem, a més a més, reivindicar un canvi polític per aconseguir la societat que volem i ens mereixem els joves.(+)

Francesc Miralles: "Presentació candidatura socialista a Algaida"

BlogSocialistes | 27 Abril, 2007 16:49

El proper diumenge realitzarem l'acte de presentació de la candidatura del PSIB-PSOE a la Batlia d'Algaida. L'acte serà a les 19.00 hores al restaurant Sa Portassa d'Algaida. Hi estau tots convidats!(+)

Francesc Antich: "El Turisme"

BlogSocialistes | 27 Abril, 2007 13:11

Els socialistes, en matèria de turisme volem fer un Pla Estratègic. Un Pla, a mig i llarg termini, per guanyar competitivitat i que ha de apostar, entre d’altres, per una gestió mesurada del territori. Hem de moderar els creixements residencials, protegir els espais amb valors naturals, tenir molt d’esment del patrimoni, i velar per l’agricultura i la ramaderia que conforma una gran part del nostre paisatge.(+)

Jordi Bayona: "Treballar doble per guanyar el mateix"

BlogSocialistes | 27 Abril, 2007 10:33

Acab de sentir una falca de propaganda del PP per la radio. Hi ha un suposat homo del carrer que diu que "els que governaven abans expulsaven els turistes. Menos mal que el PP ha recuperat el turisme...Si fos una marca comercial els podriem denunciar per propaganda enganyosa. En front d'aquesta interpretació idiota quina és la realitat? (+)

 

Antoni Manchado: "Ciudadanía cansada de obras"

BlogSocialistes | 27 Abril, 2007 08:16

En Calvià ya son much@s l@s ciudadan@s que me han hecho saber su cansancio por tantas calles levantadas, por los atascos de la autovia a Palma, por las molestias de tantas rotondas reinventadas, en pleno inicio de la temporada alta de turismo...Mal gobierno el que tiene que aparentar al final una actividad desmesurada. Acabemos con él en las urnas el 27 de mayo.(+)

1 2 3 4 5 6 7  Següent»
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS