Administrar

Francesc Miralles: "Inauguració de l'exposició "100 anys de les JSE" a Algaida"

BlogSocialistes | 10 Abril, 2007 16:44

Ahir vespre vàrem inaugurar l'exposició "100 años de Juventudes Socialistas de España". L'acte fou al local de l'Agrupació Socialista d'Algaida situat a l'antic estanc d'Algaida, devora l'Església. (+)

Francesc Antich: "Decència democràtica i malbaratament"

BlogSocialistes | 10 Abril, 2007 13:29

La manipulació de la informació a través de la televisió i la ràdio pública, tal com ho fa el Partit Popular amb la gent que dirigeix l’ens, és un atemptat contra els principis bàsics d’una societat que vol ser demòcrata i lliure. (+)

Jordi Bayona: "Han lligat cues PP i UM?"

BlogSocialistes | 10 Abril, 2007 10:26

No tenc cap dada consistent ni cap informació de privilegi. Només parl des de la pituïtària política, però tot aquest teatre d'accions i declaracions em fa ensumar que PP i UM tenen ja les cues lligades de cara a la pròxima legislatura. De fet, per ventura tenguin raó aquells que diuen que el pacte de 2003 entre Matas i Munar era per vuit anys. Encara tenen en joc molts interessos comuns.(+)

Xisco Dalmau: "Francina amb els estudiants de la UIB"

BlogSocialistes | 10 Abril, 2007 06:24

Dilluns horabaixa a l'edifici Guillem Cifre de Colonya va tenir lloc una trobada entre Francina Armengol, candidata del PSIB-PSOE al Consell de Mallorca i joves representants del xarxat associatiu de la UIB. (+)

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS