Administrar

Jordi Bayona: "I tant que compleixen"

BlogSocialistes | 11 Abril, 2007 16:10

El PP ha posant en marxa una campanya propagandista petulant i insidiosa. No s'han conformat a fer una campanya habitual com la que fan a nivell estatal amb l'eslogan "Confianza", que ja sabeu que a Balears es tradueix per "Con Fianza", aludint a la llibertat provisional d'alguns dels seus membres. Mos tiren per la cara que compleixen. Examinem-ho. (+)

Francesc Antich: "Improvisación y desmesura"

BlogSocialistes | 11 Abril, 2007 13:36

Sin planificaciones previas: la especulación, el partidismo y la desmesura pueden campar a sus anchas sin demasiados problemas y el interés general no tiene cabida.(+)

Júlia Román: "Què no diu el PGOU de Pastor?"

BlogSocialistes | 11 Abril, 2007 10:04

La presentació que va fer Pastor del seu PGOU al plenari de l'Ajuntament va ser decebedora. Qui més qui manco s'esperava que sortiria carregat d'entusiasme i amb la llengua esmolada per defensar el projecte estrella de la legislatura -i el de totes les anteriors legislatures del PP, per cert-. Es va mostrar cansat...El que fa por és el què no sabem. Què més no ha dibuixat en Pastor en el seu PGOU? (+)

Toni Roig: "Districtes, la ciutat dels 10 minuts"

BlogSocialistes | 11 Abril, 2007 06:01

Sempre hem dit que les voluntats polítiques s'expressen en partides pressupostàries, per això, a Palma, els districtes no tenen pressupost, no tenen contingut.(+)

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS