Administrar

Jordi Bayona: "El PSOE negociarà però no regalarà presidències"

BlogSocialistes | 13 Abril, 2007 16:12

Han passat un poc desapercebudes les manifestacions d'ahir de Francesc Antich arran de la famosa enquesta del DM. Ha vengut a dir que si el PP perd la majoria absoluta, els socialistes estan disposats a negociar amb tothom per formar governs però no a regalar presidències. Això suposa un canvi radical a la política mallorquina des de 1995. Vegem les conseqüències.(+)

Francesc Antich: "Enquestes esclaridores"

BlogSocialistes | 13 Abril, 2007 13:46

Des del PSIB-PSOE hem de saber transmetre als ciutadans i ciutadanes que a les Illes és possible un projecte que generi riquesa sense destruir territori, i que a més converteixi aquesta riquesa en benestar i qualitat de vida per tothom. Per a tots els que vivim ara i, pensant també, en els que hi viuran després de noltros.(+)

Xisco Femenías: "Libros de texto gratis"

BlogSocialistes | 13 Abril, 2007 10:09

Quien mayor rédito electoral busca con esta idea es quien menos cree en ella, el Partido Popular. Ellos, en su momento, dos o tres semanas después de que presentáramos el compromiso de que en Andratx este seria el ultimo año que los padres y madres pagaran los libros de texto de sus hijos, anunciaron que desde el Ayuntamiento se abonarían, también, los libros de forma inmediata, primero, después en Enero, después en…Abril y si seguimos así lo harán la segunda quincena de Mayo...(+)

Jordi Bayona: "Ara Matas diu que “nos vamos a salir”

BlogSocialistes | 13 Abril, 2007 06:02

Sempre he dit que el problema principal den Matas són els seus propis excessos. I, com és natural, ha reaccionat malament a les darreres enquestes que li anuncien la possibilitat de pèrdua de la majoria absoluta. (+)

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS