Administrar

Jordi Bayona: "On són els 90 milions?"

BlogSocialistes | 19 Abril, 2007 16:45

Per tot m'arriben informacions del malestar laboral dels treballadors d'IB-3. Ja hi ha tècnics que es passegen amb una ferratina que diu "Salom IB3 - Por un trabajo digno".  S'estan convocant assemblees i es parla d'una concentració el proper divendres davant del Consolat de Mar. Hem diuen que alguns d'aquests tècnics de base no guanyen més de 900 euros al mes. On van a parar, idò, el 90 milions d'euros de despesa?(+)

Francesc Miralles: "L'educació a Algaida, molt més que un institut"

BlogSocialistes | 19 Abril, 2007 10:31

El dilluns 17 d'abril, hem repartit a tots els domicilis d'Algaida, Pina i Randa el primer número del Butlletí informatiu de la candidatura socialista a la Batlia d'Algaida. En aquest butlletí informam sobre els fets ocorreguts des d'ençà que la candidata del PP ens ha volgut vendre fum sobre la creació d'un institut de secundària a Algaida i a més vos proposam les iniciatives que nosaltres durem a terme si guanyam les pròximes eleccions.(+)

Francesc Antich: "Pocas ayudas a las familias"

BlogSocialistes | 19 Abril, 2007 06:24

La tendencia del actual Govern del PP a eliminar las inversiones que garantizan la cohesión social y a privatizar servicios básicos como la sanidad, educación, residencias… son la causa de una permanente ampliación de la brecha de desigualdad que existe en nuestra sociedad.(+)

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS