Administrar

Xavier Ramis: "Més publicitat partidista pagada amb doblers públics"

BlogSocialistes | 20 Abril, 2007 16:55

Des de fa mesos el PSOE inquer, ve denunciant la campanya publicitària que des de les institucions públiques s'està fent a favor del Partit Popular. Concretament el mes d'octubre passat, varen denunciar que el PP havia dissenyat una campanya de propaganda institucional de llarga durada, utilitzada per filtrar propaganda subliminal del PP.(+)

Francesc Antich: "Ferrocarril, bus i tramvia"

BlogSocialistes | 20 Abril, 2007 13:09

El transport públic ha de ser un vertader instrument per la qualitat de vida, una aposta decidida per la cohesió territorial i social. Aquesta legislatura és la de les autopistes i, els socialistes, volem que la pròxima sigui la del transport públic. (+)

Cosme bonet: "Les trampes del PP en aquesta campanya electoral"

BlogSocialistes | 20 Abril, 2007 10:52

La Junta Electoral de Zona acaba d'obrir diligències contra la campanya de Rosa Estaràs. El fet, denunciat pel PSIB-PSOE, era la convoatòria de dos actes diferents però, cruiosament, a la mateixa, hora, al mateixa lloc i amb la mateixa protagonista: Rosa EStaràs. El pressupte delicte electoral: un acte el convocava l'Ajuntament i l'altre el convocava el PP de Lloret. (+)

Toni Roig: "Palma, de les plataformes als fòrums"

BlogSocialistes | 20 Abril, 2007 06:49

Palma s'ha convertit en la ciutat de les plataformes. Ciutadans que estaven tranquil·lament a ca seva es veuen obligats a mobilitzar-se en contra de projectes institucionals.(+)
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS