Administrar

Cosme Bonet: "Melilla: el PP i les seves "trampes" pre-electorals"

BlogSocialistes | 21 Abril, 2007 16:07

El PP es sent "perseguit" pels que no pensen igual que ells. Supòs que per això va decidir fer "boicot" a un mitjà de comunicació privat. Curiós concepte aquests de la "llibertat" que tenen al PP, per "llibertat" la dels privilegiats, la dels "seus", els demés que vagin alerta. (+)

Jordi Bayona: "Oh, que n’és de viu en Matas!"

BlogSocialistes | 21 Abril, 2007 10:01

El PaPananisme oficial dels cronistes del PP provoca situacions divertides. La darrera és la lloança vellutada de la descomunal intel·ligència den Matas, que ha donat la volta a la campanya electoral amb la presentació de la seva llista i tots els altres ens hem quedat catatònics, sense reacció, morts... Només dues parauletes, i "sin acritú"...(+)

Xisco Femenías: "Anécdotas o simplemente percepciones distintas"

BlogSocialistes | 21 Abril, 2007 06:57

El estar expuesto todo el día, cosa lógica al ser candidato de un partido, hace que se acerquen muchas personas para hablar, preguntar, sugerir o quejarse. Yo debo reconocer que lo veo como una ventaja, me encanta hablar y escuchar a la gente, porque, entre otras cosas, aprendo cada día y me sirve para realizar un diagnostico claro de la situación real en la que se encuentra nuestro municipio. Es curioso, pero no siempre coincide la opinión pública con la publicada. (+)

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS