Administrar

Aina Calvo: "Complit?"

BlogSocialistes | 23 Abril, 2007 18:47

Imaginau-vos que al costat de cada un dels suposats compliments que l’actual equip de govern de Palma diu que ha executat s’hi afegeix, per una banda, el que ens ha costat a tots els ciutadans i ciutadanes i, per l’altra, com funcionen a hores d’ara els serveis realitzats. Amb aquestes dades, la llista tornaria impresentable,... (+)

Toño Santos: "Otra divertida del PP"

BlogSocialistes | 23 Abril, 2007 16:14

¿Quien no se acuerda de la pobre Esperanza Aguirre? Esa menesterosa presidenta de la Comunidad de Madrid y de PP de aquellos lares que, entre otras perlas, reconocía en sus memorias autorizadas no poder llegar a final de mes con su mísero sueldecito.(+)

Francesc Antich: "Agricultura: economia, cultura i territori"

BlogSocialistes | 23 Abril, 2007 13:35

L’agricultura i la ramaderia són un sector estratègic, part de la nostre cultura, i un element fonamental per a la gestió del territori, la conservació del paisatge i per tant per un turisme de qualitat.(+)

Toni Roig: "Ajuntament on-line, els tràmits per Internet"

BlogSocialistes | 23 Abril, 2007 10:28

L'administració electrònica estalvia desplaçaments inútils i pèrdues de temps, és més propera a la ciutadania i, sobretot, més àgil; contribueix a la ciutat sostenible i millora la mobilitat.(+)

Jordi Bayona: "¡María de la Paz! ¡María de la Paz!"

BlogSocialistes | 23 Abril, 2007 06:24

No em puc reprimir el comentari d'unes imatges que he vist. La cap de premsa de la Conselleria d'Educació y Cultura també treballa per al PP. A la presentació de na Janer, entre tant de rebumbori mediàtic, aquesta cridava al nou fitxatge pepero amb un estentori "María de la Paz! ¡María de la Paz". Com és natural, la responsable de prensa d'Educació i Cultura del PP només parla en castellà.  Crec que aquesta insignificant anècdota descriu perfectament l'embull en el qual s'ha ficat en Matas tot solet, víctima de la seva hiperactivitat. (+)

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS