Administrar

Aina Calvo: "Cultura per a tothom a tots els indrets de ciutat"

BlogSocialistes | 24 Abril, 2007 18:11

...quan arribi a la batlia cada barriada serà escenari cada cap de setmana d’una activitat d’aquesta casta, ja sigui a la plaça, al carrer principal, al casal de barri, al casal de joves o a qualsevol altre equipament. La vitalitat, la participació, l’alegria, la cultura no poden limitar-se a Sant Sebastià o a Nadal. Aquest és el meu compromís: cultura per a tothom a tots els indrets de ciutat.(+)

Cosme Bonet: "Llei de Memòria Històrica: avançant pel bon camí"

BlogSocialistes | 24 Abril, 2007 16:44

L'acord entre el PSOE i IU significarà un major suport a una Llei que, a pesar de les veus apocalíptiques de la dreta, és de justícia històrica.(+)

Francesc Antich: "La Política"

BlogSocialistes | 24 Abril, 2007 13:44

Hoy, a menudo, pesan más los titulares y las consignas que los argumentos, lo que dificulta el dialogo y los entendimientos y, últimamente, en algunas ocasiones, incluso la convivencia. En éste sentido creo que en la presente campaña electoral, los socialistas hemos de hacer un especial esfuerzo de respeto al adversario y sobre todo de respeto a la ciudadanía. (+)

Toni Roig: "Aina Calvo, de tu a tu"

BlogSocialistes | 24 Abril, 2007 10:41

Mira-la, escolta-la i parla amb ella al seu blog. De tu a tu, sense intermediaris. Mirant cap endavant.(+)

Jordi Bayona: "L’honorable llanterner"

BlogSocialistes | 24 Abril, 2007 06:32

Ja està bé amb l'honorabilitat del imputat Coll! O uns són més que els altres? El portaveu del PP ja va aficar la pota quan va dir, escandalitzat, que "Hidalgo y Massot han sido tratados como delincuentes comunes..." . I com si no? (+)

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS