Administrar

Francesc Miralles: "Presentació candidatura socialista a Algaida"

BlogSocialistes | 27 Abril, 2007 16:49

El proper diumenge realitzarem l'acte de presentació de la candidatura del PSIB-PSOE a la Batlia d'Algaida. L'acte serà a les 19.00 hores al restaurant Sa Portassa d'Algaida. Hi estau tots convidats!(+)

Francesc Antich: "El Turisme"

BlogSocialistes | 27 Abril, 2007 13:11

Els socialistes, en matèria de turisme volem fer un Pla Estratègic. Un Pla, a mig i llarg termini, per guanyar competitivitat i que ha de apostar, entre d’altres, per una gestió mesurada del territori. Hem de moderar els creixements residencials, protegir els espais amb valors naturals, tenir molt d’esment del patrimoni, i velar per l’agricultura i la ramaderia que conforma una gran part del nostre paisatge.(+)

Jordi Bayona: "Treballar doble per guanyar el mateix"

BlogSocialistes | 27 Abril, 2007 10:33

Acab de sentir una falca de propaganda del PP per la radio. Hi ha un suposat homo del carrer que diu que "els que governaven abans expulsaven els turistes. Menos mal que el PP ha recuperat el turisme...Si fos una marca comercial els podriem denunciar per propaganda enganyosa. En front d'aquesta interpretació idiota quina és la realitat? (+)

 

Antoni Manchado: "Ciudadanía cansada de obras"

BlogSocialistes | 27 Abril, 2007 08:16

En Calvià ya son much@s l@s ciudadan@s que me han hecho saber su cansancio por tantas calles levantadas, por los atascos de la autovia a Palma, por las molestias de tantas rotondas reinventadas, en pleno inicio de la temporada alta de turismo...Mal gobierno el que tiene que aparentar al final una actividad desmesurada. Acabemos con él en las urnas el 27 de mayo.(+)

Francesc Miralles: "El cap de setmana d'Algaida, Pina i Randa"

BlogSocialistes | 27 Abril, 2007 06:18

Aquest passat cap de setmana ha estat genial!!! Si volguessim triar un cap de setmana de mostra amb activitats i iniciatives culturals, socials, esportives que representi el nostre municipi, pens que aquest en seria una bona mostra.(+)

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS