Administrar

Miquel Coll: "El PSOE denúncia la manca de compromís del PP en la retirada d’antenes"

BlogSocialistes | 28 Abril, 2007 16:55

El passat mes de març vàries associacions de veïnats sortiren al carrer per iniciar una campanya de recollida de signatures demanant, novament, la retirada d'aquests dispositius, davant l'alarmant i creixent nombre de casos de morts i malalts a sa Cabaneta. L'equip de govern l'únic que va fer va ser retirar la pancarta.(+)

Jordi Bayona: "S’en foten del problema de l’habitatge"

BlogSocialistes | 28 Abril, 2007 10:53

Llegesc al DM que les Illes Balears són a la cua de tota Espanya en la construcció d'habitatges protegits. Això és particularment greu quan l'habitatge lliure és dels més cars de tot l'Estat i, a la vegada, els sous estan per davall la mitjana. En el paradís de la construcció, amb especulació, pelotassos i corrupció, no es fan pisos de protecció. I encara hi ha més. (+)

Joan Gaspar Vallori: "10 iDeEs JOVES X CaNviAr LeS iLLeS BaLEarS"

BlogSocialistes | 28 Abril, 2007 06:50

El passat dijous va tenir lloc la presentació del programa electoral de Joventut del PSIB-PSOE. Amb 10 idees "joves" x canviar les Illes Balears, els joves socialistes hem presentat aquest document que ens servirà com a guía a seguir en les actuacions del nou govern socialista. Volem, a més a més, reivindicar un canvi polític per aconseguir la societat que volem i ens mereixem els joves.(+)

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS