Administrar

Francesc Antich: "Singularidad y turismo"

BlogSocialistes | 30 Abril, 2007 18:05

La política turística ha de fomentar la transición de un modelo basado en productos estándar a un modelo apoyado en elementos singulares. En un mundo donde prima la economía global la identidad es la mejor brújula para transitarlo.(+)

Aurora Bonnin: "No renunciarem a la batlia"

BlogSocialistes | 30 Abril, 2007 16:24

Es pot dir més alt, però no més clar. Ho ha dit el nostre candidat Joan Amengual i ho hem reiterat a la Revista dels Socialistes de Campanet: si després de les eleccions de dia 27 de maig els nostres vots fossin necessaris per formar govern, no renunciarem baix cap concepte a la batlia de Campanet i qui diu pel poble o als mitjans de comunicació el contrari diu mentides o parla sense coneixement de causa. (+)

Aina Calvo: "D’òperes i debats"

BlogSocialistes | 30 Abril, 2007 13:41

I, ara, una òpera al Moll Vell, a poca distància d’una sala coneguda arreu d’Europa per la seva magnífica acústica i a pocs dies de la reinauguració del Teatre Principal! Com poden suposar, els socialistes no tenim res contra l’òpera, contra els equipaments culturals o contra la recuperació del Moll Vell per a la vida ciutadana. Però, una Òpera? No s’ha perdut el sentit de la mesura?(+)

Antoni Manchado: "Ciudadanía cansada de obras"

BlogSocialistes | 30 Abril, 2007 10:23

En Calvià ya son much@s l@s ciudadan@s que me han hecho saber su cansancio por tantas calles levantadas, por los atascos de la autovia a Palma, por las molestias de tantas rotondas reinventadas, en pleno inicio de la temporada alta de turismo...Mal gobierno el que tiene que aparentar al final una actividad desmesurada. Acabemos con él en las urnas el 27 de mayo (+)

Antònia Ma. Caldés: "Propostes de programa electoral"

BlogSocialistes | 30 Abril, 2007 06:33

A partir d´avui, intentarem cada dia fer arribar les nostres propostes de programa electoral. Aquí va la primera:(+)
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS