Administrar

Aina Calvo: "Projecte o espectacle"

BlogSocialistes | 02 Maig, 2007 18:45

El projecte s’ha substituït per l’espectacle electoralista i mediàtic, per la tramoia de cartró pedra que en realitat no acaba de funcionar, però que impacta als mitjans. (+)

Jordi Bayona: "La Mallorca dels “intocables” s’esbuca"

BlogSocialistes | 02 Maig, 2007 16:50

Estic segur que ens ha tocat viure un procés històric apassionant: l'esbucament de la Mallorca dels "intocables". És una casta hereva de la forjada durant la dictadura que sempre ha actuat amb total impunitat i "respectabilitat". Veure com els bombers de Palma obrin amb un "flamete" i a martellades una caixa forta d'un "honorable" bufet de missers de Palma mentre tota la "derechona" s'escandalitza i tremola al mateix temps és tot un espectacle insòlit fins ara. (+)

Francesc Antich: "'Tant és ara com abans.' Lloren´Móra"

BlogSocialistes | 02 Maig, 2007 13:22

Tant és ara com abans. Poesies, gloses i cançons. Llorenç Antich Trobat "Móra".(+)

Toni Roig: "El fantasma de l'Òpera"

BlogSocialistes | 02 Maig, 2007 10:44

Hi ha nervis al PP. Ara aposta per l'òpera. Bé, ho diu. No record haver vist cap 'complit' cultural. Diuen que la publicitat ha de destacar els valors que el producte no té; així no m'estranya que la publicitat del PP digui 'complit', passa que amb la cultura ni tan sols hi han pensat.(+)

Cosme Bonet: "Presentació de la candidatura del PSIB-PSOE-Progressistes de Ses Salines i Colònia de Sant Jordi

BlogSocialistes | 02 Maig, 2007 06:38

"Una candidatura guanyadora", així vaig voler definir la llista municipal que el PSIB-PSOE de Ses Salines i els "Progressistes" (gent del PSM, de l'entorn nacionalista, simplement d'esquerres) presentarem a les Escoles Velles de Ses Salines el passat dimecres 25 d'abril.(+)

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS