Administrar

Jordi Bayona: "El “bon govern” del PP"

BlogSocialistes | 03 Maig, 2007 16:00

 Rosa Estaràs diu ara que si guanya el Consell aplicarà un estatut de Bon Govern per tal d'evitar la corrupció. És una bona notícia però jo li demanaria perquè no l'ha aplicat aquesta legislatura. Li hem de recordar que el director general d'Urbanisme del seu Govern ha protagonitzat l'escàndol urbanístic més gran de Mallorca? O que era la presidenta de Bitel quan va esclatar aquell altre escàndol? (+)

Francesc Antich: "La satisfacción del cliente"

BlogSocialistes | 03 Maig, 2007 13:27

Sin duda una de las ventajas que tenemos en les Illes Balears es que contamos con un número importante de clientes fieles y ello es de capital importancia para cualquier destino turístico. (+)

Cosme Bonet: "Els Palaus de Jaume Matas"

BlogSocialistes | 03 Maig, 2007 10:59

Jaume Matas només entén la política en concepte de "totxos", de construcció, sinó no entenc com després de 4 anys de política cultural inexistent se li ocurreix anunciar un "Palau de l'Ópera"...Com no sigui per una obsessió molt personal del no-president Matas pels Palaus... Palau de Congressos, Palau de l'Òpera i Palau de Matas, clar.(+)

Miquel Angel Coll: "La Matasfera"

BlogSocialistes | 03 Maig, 2007 06:53

Quan parlam de Matasfera parlam d’un món bucòlic, una esfera on no existeix el problema de l’habitatge perquè es tornen el 60 % de subvencions del Govern central en matèria d’habitatge protegit, on no és necessari invertir en universitat degut a les grans taxes d’universitaris que hi ha, on hi ha una televisió plural i gens polititzada, on no existeix el problema de l’estacionalització del treball i ...(+)

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS