Administrar

Aina Calvo: "Propostes culturals"

BlogSocialistes | 09 Maig, 2007 18:53

Dilluns vaig presentar diverses propostes culturals per a l’Ajuntament de Palma. He insistit en la idea de “projecte”, en la idea que la política, que la gestió cultural, ha de tenir uns eixos que la vertebrin, uns objectiu per assolir. Només així es pot fugir de la política ”d’exposicions”  o, si ho preferiu, de “mostrador” que ha duit a terme l’actual consistori. (+)

Jordi Bayona: "Què fina és la pell democrática del PP"

BlogSocialistes | 09 Maig, 2007 16:02

Catalina Cirer ha contestat per escrit la petició de debat públic que li va fer n'Aina Calvo. La resposta és impecable: "Dentro de nuestra planificación de campaña y la manera que hemos elegido para transmitir estas propuestas en el Partido Popular, no hay previsto hacerlo en forma de debate". (+)

Francesc Antich: "La Universitat: integració a l'espai europeu i a les illes"

BlogSocialistes | 09 Maig, 2007 13:37

Per impulsar la integració real de la nostra Universitat dins l’Espai Europeu d’Ensenyament Superior, els objectius s’han de centrar en cinc punts fonamentals:(+)

Francesc Miralles: "Aparacament a sa plaça d'Algaida"

BlogSocialistes | 09 Maig, 2007 10:55

Quan manca menys d'un mes per a la jornada electoral del 27 de maig, veiem que el PP té un especial interès en promocionar el que tenim. L'ostenció del que tenim, l'enveja dels qui tenen i l'ambició del que tindrem genera una corrent de promeses, "regals" absurds i desorbitats.(+)

Jordi Bayona: "I ara amaguen les autopistes..."

BlogSocialistes | 09 Maig, 2007 06:40

Tan difícil era saber que eixamplar les autopistes no és solució per l'excés de trànsit? Que el problema es de cotxes... Que no es pot resoldre un problema d'obesitat utilitzant un vestit dues talles més gran... Tan difícil era?  (+)

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS