Administrar

Aina Calvo: "Quinze dies per aconseguir el canvi"

BlogSocialistes | 11 Maig, 2007 18:03

Ha començat la campanya electoral. Són quinze dies per aconseguir el canvi que molts volem a Palma. La iniciam convençuts i amb ganes de convèncer més gent que no hi ha cap motiu per conformar-nos amb la situació actual. Tenim un model de ciutat, un projecte i l’energia necessària per impulsar-lo. (+)

Francesc Miralles: "Enguany 3 vots: Antich, Armengol i Miralles"

BlogSocialistes | 11 Maig, 2007 16:56

Enguany 3 vots: Antich, Armengol i Miralles (+)

Francesc Antich: "No es oro todo lo que reluce"

BlogSocialistes | 11 Maig, 2007 13:51

El PP que tanto bravuconea respecto de cómo ha gestionado les Illes Balears, quizás debiera reflexionar sobre algunos datos:En el periodo 2003-2005 nuestra Comunidad Autónoma ha tenido un crecimiento muy desfavorable de la productividad media del trabajo, concretamente un 0,5, lo que está muy por debajo de la media nacional que ha sido de un 1,2. (+)

Toño Santos: "Otra aznadada de Josemari Aznar"

BlogSocialistes | 11 Maig, 2007 10:19

Todo apunta a que el problema de Josemari el pasado jueves fue que nadie controló el vino que "soplaba" y además nadie le hizo soplar en el alcoholímetro antes del discurso. (+)

Cosme Bonet: "Aznar contra el món... i ell sempre té raó"

BlogSocialistes | 11 Maig, 2007 06:14

Aznar resultaria còmic si no fos perque fa por... la darrera: Aznar fent apologia de l'alcoholisme. Aznar, víctima de la seva prepotència, tornar a amollar una barrabassada, a la qual els seus acòlits, encara enfosats per la pèrdua del poder, diuen "amèn, amèn" fent el ridícul més espantós... (+)

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS