Administrar

Aina Calvo: "Gràcies per ser-hi!"

BlogSocialistes | 14 Maig, 2007 18:34

Gràcies a tot i a totes per ser-hi, per fer-me sentir acompanyada. Tengueu la seguretat que a partir d’ara jo hi seré per vosaltres, en nom de vosaltres. En nom de totes les persones que, com vosaltres, volen una ciutat diferent. Gràcies! (+)

Jordi Bayona: "El muntatge d’Eivissa"

BlogSocialistes | 14 Maig, 2007 16:35

El PSOE d'Eivissa decideix no posar a les llistes a Roque López, jo crec que per raons estrictament estratègiques. Aquest senyor s'enfada i diu: "Lo pagareis caro". S'autograba una cinta explicant una pel·lícula de corrupció i, per un estrany misteri, la cinta apareix a la redacció del diari "El Mundo", que la publica.(+)

Francesc Antich: "Els centres educatius"

BlogSocialistes | 14 Maig, 2007 13:28

L’educació és bàsica per engrandir la democràcia, per construir una societat amb igualtat d’oportunitats i per apostar per una economia creativa i avançada. (+)

Toño Santos: "Un ruego dominical a Rajoy, a Zaplana y al trío 'AAA"

BlogSocialistes | 14 Maig, 2007 10:32

Desde este pequeño rincón de la red rogamos encarecidamente a la maquinaria intoxicadora del PP (actualmente desbocada y descontrolada) y a los señores Aznar, Acebes, Astarloa, Rajoy, Zaplana, predicadores, satélites y cia, que bajen el tono de crispación y manipulación  porque están atentando contra la calidad de vida, la estabilidad emocional, el derecho al sosiego y contra la inteligencia de los sufridos españoles que nos vemos obligados a escucharles, verles y leerles a diario. (+)

Antònia Ma. Caldés: "Propostes per a la Gent Gran de Llucmajor"

BlogSocialistes | 14 Maig, 2007 06:27

Es crearà el Consell de la Gent Gran de l'Ajuntament a fi de tenir en compte la seva opinió en les polítiques a aplicar. Potenciar el paper de la gent gran activa com organitzadora i dinamitzadora de polítiques socials, molt especialment les tasques de voluntariat (+)

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS