Administrar

Aina Calvo: "Metro inaccessible"

BlogSocialistes | 22 Maig, 2007 18:32

Avui dissabte més de 300 persones han protagonitzat un acte de protesta a l’estació intermodal recentment inaugurada. L’estació s’ha fet sense pensar en els ciutadans amb mobilitat reduïda. És a dir: s’ha inaugurat una infrastructura urbana sense tenir en compte la llei i sense pensar en les persones. Un altre despropòsit, un altre exemple d’una forma d’actuar sense planificació, a la correguda, pensat més en la foto que en els ciutadans.(+)

Fernando Pozuelo: "Matas y las pensiones: el timo de la estampita"

BlogSocialistes | 22 Maig, 2007 16:58

Me da la sensación de que el señor Matas está intentando dar a los pensionistas el timo de la estampita, pues prometer duplicar las pensiones, cuando se sabe que es imposible, y lo que realmente se quiere hacer es un préstamo con garantía hipotecaria es un gran timo. Convendría que explicara bien sus propuestas, señor Matas, antes de airearlas a los cuatro vientos tomando el pelo a los pensionistas.(+)

Francesc Antich: "Instal·lacions esportives"

BlogSocialistes | 22 Maig, 2007 13:08

Els socialistes volem dotar les Illes Balears d’una xarxa d’infraestructures esportives que permetin l’accés de la ciutadania a la pràctica esportiva, cosa que comportarà:(+)

Esther Puigcercós: "El PP s'en riu dels veinats de Pere Garau"

BlogSocialistes | 22 Maig, 2007 10:55

Avui han repartit propaganda del PP pel meu barri, Pere Garau funciona,això deu ser per riure's dels veinats d'aquest barri, per què aqui no funciona res.(+)

Aurora Bonnin: "Aina Calvo, excepcional "

BlogSocialistes | 22 Maig, 2007 06:49

El Partit Socialista té un projecte per Palma, però no només això, sinó que la candidata és una persona excel.lent. És per això que des d'aquest petit racó deman el vot per ella com a candidata socialista i com a persona.(+)

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS