Administrar

Cosme Bonet: "Els socialistes aprop de la gent"

BlogSocialistes | 24 Maig, 2007 16:37

Campanya de proximitat significa tocar a les portes, i amb la força de la paraula, de les idees i de la convicció, cercar el suport, el vot del ciutadà. Militants de base, candidats, i primeres "espases" s'aboquen aquests dies a visitar les cases dels ciutadans corrents. Sense un plat de porcella rostida, ni cap promesa buida, amb les mans netes, això sí. No tots ho poden fer.(+)

Francesc Antich: "Otra manera de hacer las cosas"

BlogSocialistes | 24 Maig, 2007 13:14

Les Illes Balears se merecen un proyecto que cree riqueza sin destruir territorio, sin crear agobio y masificación, un proyecto que no implique que todos los ciudadanos perdamos calidad de vida para que unos pocos, muy voraces, se hinchen los bolsillos.(+)

Toni Roig: "El twitter d'Antich"

BlogSocialistes | 24 Maig, 2007 10:25

Antich utilitza les eines de ciutadania digital que estan a la xarxa a disposició de tothom; fa un blog -d'un servidor públic- que gestiona ell -parl en coneixement de causa- cada dia.(+)

Jordi Bayona: "Els tres grans problemes que patim"

BlogSocialistes | 24 Maig, 2007 06:08

Més enllà dels resultats, que poden ser discutibles, l'enquesta de la SER insisteix en els tres problemes principals per la gent de les Illes Balears: preu de l'habitatge, excessiva construcció i corrupció. Fixau-vos: són tres cares distintes de la mateixa política del PP:(+)

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS