Administrar

XAVIER RAMIS RESPON ALS HABITANTS DE PALMANYOLA

BlogSocialistes | 16 Febrer, 2008 16:38

Xavier Ramis, candidat al Senat per Mallorca, ha donat resposta a les preguntes que li han fet els habitants de Palmanyola.

En un original acte organitzat per la Federació dels Socialistes de Mallorca, els ciutadans plantegen directament les seves dubtes als candidats.

Després d'explicar breument el funcionament del Senat, Xavier Ramis ha contestat les preguntes dels assistents que tractaven temes tan diversos com les propostes per als joves, la feina o el règim dels autònoms. Durant l'explicació de la feina que suposarà per a ell el Senat, ha destacat la importància d'aquesta càmara com a representant de les comunitats i la important funció dels senadors per traslladar els problemes dels pobles directament a aquest òrgan, per això, segons Ramis “és totalment compatible amb la meva feina de portaveu municipal de l'Ajuntament d'Inca, fins i tot, crec que compatibilitzar les dues feines donarà més i millors resultats als pobles mallorquins”.

Aquest acte ha servit per explicar el programa electoral socialista per a les eleccions del 9 de març a tots els assistents que s'han mostrat molt contents de poder conèixer de mà del candidat les propostes del PSOE.

Visita Mercado Olivar. Los candidatos socialistas apuestan por desarrollar la Ley de Dependencia

BlogSocialistes | 16 Febrer, 2008 16:35

Los candidatos socialistas al Congreso y al Senado, Antoni Garcías y Xavier Ramis, manifestaron esta mañana su voluntad de desarrollar en Baleares la Ley de Dependencia, que beneficiará durante la próxima legislatura a 1.200.000 ciudadanos españoles.

Los socialistas apoyaron la aplicación de la Ley de Dependencia en una carpa electoral montada a la entrada del Mercado del Olivar, en Palma, donde ambos candidatos se entrevistaron con vecinos y comerciantes de la zona, acompañados por el presidente del Govern, Francesc Antich, y el conseller de Economía y Hacienda, Carles Manera, así como por otros miembros del partido.

Antoni Garcías afirmó que la Ley de Dependencia constituye el "cuarto pilar del Estado de Bienestar, junto a la sanidad pública universal, la educación pública universal y las pensiones para todos", cuatro pilares, dijo, que "han sido levantados por el gobierno de José Luis Rodríguez Zapatero".

 

 (Segueix)
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS