Administrar

PATXI LÓPEZ VIATJA AMB TREN PER ANAR A SÓLLER

BlogSocialistes | 23 Febrer, 2008 20:41

soller 23-02-2008
Patxi López ha anat avui a Sóller amb el tren acompanyat de Francesc Antich i Antoni Garcias. El Secretari General dels Socialistes Bascos ha gaudit del paisatge durant el viatge de Palma a Sóller.

Quan han arribat, els socialistes de Sóller esperaven a la comitiva per començar la passejada pel poble, on ha repartit bosses que contenien material de campanya del Partit Socialista a tots els sollerics.

El Delegat del Govern, Ramon Socies, i consellers del Govern i el Consell de Mallorca com Vicenç Thomás o Maria Lluïsa Dubon també han fet l'excursió a Sóller on han participat d'una completa diada entre companys socialistes.

ELS SOCIALISTES DE MERCAT PER ALARÓ

BlogSocialistes | 23 Febrer, 2008 13:42

Mercat Alaró 23-02-08
El tradicional mercat d'Alaró que es celebra els dissabtes ha rebut la visita de Xavier Ramis. El candidat al Senat per Mallorca ha passejat pel poble acompanyat de Jaume Carbonero, Cosme Bonet i membres de l'Agrupació Socialista d'Alaró.

Els socialistes segueixen amb la seva campanya propera als ciutadans i on els candidats són els primers que s'acosten a la gent a explicar-lis les propostes del PSOE. “D'aquesta manera”, afirmen els socialistes, “podem recollir, de primera mà, les necessitats i les inquietuds de les persones”.

LA CAUSA DE PATXI LÓPEZ “SÓN LES PERSONES”

BlogSocialistes | 23 Febrer, 2008 07:54

Manacor 22-02-08
Patxi López, Secretari General del PSE, ha explicat avui que les causes que fan que sigui polític “són les persones per les que treballam els socialistes amb lleis com la de dependència, matrimonis homosexuals, les ajudes per als lloguers o les pujades de les pensions”. (Segueix)

ELS SOCIALISTES FAN CAMPANYA CASA PER CASA

BlogSocialistes | 23 Febrer, 2008 07:52

Porta a Porta Pere Garau 22-02-08
Francesc Antich ha acompanyat als candidats socialistes al Congrés i al Senat, Antoni Garcias i Xavier Ramis, a les visites porta a porta que han fet a la barriada de Pere Garau de Palma.El començament de campanya dels socialistes ha estat marcat per la proximitat que volen establir amb els ciutadans i, per això, han visitat distintes cases i negocis de la zona.Aprofitant la visita a aquesta barriada, tant els candidats com el Secretari General del PSIB-PSOE, han explicat les mesures que recull el programa electoral en matèria d'habitatge com són la construcció de 1.500.000 habitatges de protecció oficial.
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS