Administrar

Zapatero Visita Palma

BlogSocialistes | 25 Febrer, 2008 14:18

Zapatero

Visita a omplir el Palma Arena el proper dimarts 26 de febrer a les 20h (arribada a partir de les 19:30h).

Servei d'autocar des de cada Agrupació (contactau amb el vostre secretari general).

XAVIER RAMIS I FRANCINA ARMENGOL VISITEN ELS MERCATS DE MONTUIRI I MANACOR

BlogSocialistes | 25 Febrer, 2008 13:49

Mercat Montuiri i Manacor
Els qui passejaven avui pels mercats de Montuïri i Manacor han pogut parlar amb Xavier Ramis, candidat al Senat per Mallorca, i Francina Armengol, Secretària General de la Federació dels Socialistes de Mallorca.

Els habitants d’aquests dos pobles han sentit les propostes dels socialistes per les pròximes eleccions del 9 de març. Tant Xavier Ramis com Francina Armengol, no han dubtat en aturar-se a explicar les principals línies del programa electoral del PSOE i han recollit les demandes i necessitats dels ciutadans que s’han trobat fent mercat.

D’aquesta manera tan directa, els socialistes segueixen apropant-se a la gent per explicar les mesures que contempla el projecte de José Luis Rodríguez Zapatero per als propers quatre anys.

PETRA I MURO ACULLEN A ANTONI GARCIAS I FRANCINA ARMENGOL

BlogSocialistes | 25 Febrer, 2008 00:00

Míting Petra i Muro
Els municipis de Petra i Muro han acollit avui els discursos de Antoni Garcias i Francina Armengol. El candidat socialista al Congrés i la Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca ha visitat els dos pobles per explicar als ciutadans que “no és el mateix Rajoy que Zapatero”.

Tant Francina Armengol com Antoni Garcias han afirmat sentir-se “orgullosos de ser socialistes” per “com ha complert amb els compromisos el President Zapatero”. Ambdós han coincidit a l'hora de demanar el “vot amb totes les forces” a tothom per “aprofundir, encara més, en els valors democràtics com ho han fet els socialistes”. (Segueix)
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS