Administrar

Ha arribat el dia: ZAPATERO VISITA PALMA!!!

BlogSocialistes | 26 Febrer, 2008 11:09

Zapatero
Ja hi som! Ja està tot preparat per la visita de Zapatero a Palma!!! Avui a les 20h al Palma Arena Zapatero celebrarà un míting davant les 12.000 persones que omplinaran el recinte. Més de 150 autobusos vinguts de tots els indrets de Mallorca serviran a tots els socialistes de l'illa per veure i ecoltar en directe al candidat socialista.

ELS SOCIALISTES VIUEN EL DEBAT JUNTS A INCA

BlogSocialistes | 26 Febrer, 2008 00:25

Nit de Debat 25-02-08
Els candidats socialistes Antoni Garcias i Xavier Ramis, juntament amb Francina Armengol i un gran nombre de socialistes de tot Mallorca es reuniren a Inca per viure el debat entre Zapatero y Rajoy.

Com no podia ser d'altra manera, tots junts, els socialistes veren i escoltaren el debat entre el seu líder, Zapatero, i el candidat popular, Rajoy. Un debat marcat per les acusacions i que ha reafirmat la figura de Zapatero com una “persona honesta” en paraules de Francina Armengol. Per la Secretària General dels Socialistes de Mallorca “han quedades clares les diferències entre els dos candidats”. “S'ha vist clarament que Zapatero té un projecte per aquest país i que Rajoy només sap fer oposició” afirmava Xavier Ramis a la conclusió del debat. Per Antoni Garcias, “Zapatero ha guanyat de 'goleada' a Rajoy que estava molt nerviós”.

Els socialistes de Mallorca inauguraren una Oficina Electoral a Inca on pogueren veure el debat tots junts. La nova oficina servirà per què els ciutadans vagin a plantejar els seus dubtes sobre les eleccions com, per exemple, on anar a votar o consultar el programa electoral socialista. A aquesta oficina, també hi ha un gran cartell en blanc per que tots el que vulguin puguin escriure els seus desitjos. Francina Armengol ha escrit el seu: “Sort, salut i ZP president”.

XOCOLATADA A L'ASSOCIACIÓ DE PENSIONISTES DE LA VILETA

BlogSocialistes | 26 Febrer, 2008 00:18

La Vileta 25-02-08
Francina Armengol i Xavier Ramis han participat a una xocolatada organitzada a l'Associació de Pensionistes Son Serra de La Vileta a Palma. El candidat al Senat i la Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca han explicat als més de 200 pensionistes que passaven el capvespre al centre les mesures que proposen els socialistes dirigides als més grans.

Els temes pels que més han demanat els assistents han estat les pensions i la llei de dependència. En aquest sentit, tan Xavier Ramis com Francina Armengol han exposat les pujades de pensions que contempla el programa electoral socialista i el que significarà l'aplicació de la llei de dependència per les persones dependents i pels seus familiars.
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS