Administrar

XAVIER RAMIS EXPLICA ALS INQUERS LA PROPOSTA SOCIALISTA PER MILLORAR EL FINANÇAMENT DELS MUNICIPIS

BlogSocialistes | 28 Febrer, 2008 12:16

Mercat Inca 28-02-08
Xavier Ramis ha explicat als visitants del tradicional mercat inquer que es celebra els dijous la proposta socialista per millorar el finançament dels municipis.

El candidat socialista al Senat per Mallorca ha confirmat “el compromís socialista amb els ajuntaments i amb la reforma del finançament d’aquestes institucions”. Xavier Ramis ha incidit en “reconèixer l’important paper que juga l’administració local pel fet de ser la més propera als ciutadans i la que ha d’afrontar competències que no li pertoquen, pel que necessita que es revisi el seu finançament”.

Han estat molts els visitants que s’han acostat a la taula que havien muntat els socialistes d’Inca per fer preguntes sobre el programa electoral socialista i donar ànims per a seguir endavant.

“HI HA MOLTA DIFERÈNCIA ENTRE LA MIRADA POSITIVA DE ZAPATERO I EL CATASTROFISME DE RAJOY”

BlogSocialistes | 28 Febrer, 2008 07:57

Míting Lloret 27-02-08
Cosme Bonet, Secretari d'Organització de la Federació Socialista de Mallorca, explicà ahir als lloritans la “diferència entre la mirada positiva i de futur que té Zapatero d'Espanya i el catastrofisme que demostra Rajoy als seus discursos”.

Felip Jaume, portaveu municipal de Lloret, obrí ahir el míting on participaven Cosme Bonet i Aurora Bonnín, membre de les llistes socialistes al Congrés i de Joventuts Socialistes.

“Vos deman que voteu perquè tots hem d'exercir la democràcia”, aquestes foren les primeres paraules de Cosme Bonet, qui començà el seu discurs repassant la història democràtica d'aquest país per demostrar que “quan ens jugam molt, com ara, és quan hi ha més participació”. Bonet va resumir els majors avanços que s'han aconseguit als darrers quatre anys quan afirmà “ara em sent més lliure que mai”. El dirigent socialista no pogué amagar que quan parlava de la llei de depandència sentia “una emoció especial” per poder “explicar a la gent que aquesta llei donarà un sou a les persones que no poden fer feina per què han de cuidar als seus pares o als seus fills disminuits”.

Aurora Bonnín demostrà soltura quan parlava de les polítiques destinades als joves, però tampoc li faltà força per demostrar que “realment hi ha motius per votar socialista”. La jove candidata afirmà que “queda molt per fer, per això ens jugam molt el 9 de març”. Bonnín acabà la seva intervenció amb un contundent “si no votam, ells tornen”.
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS