Administrar

XAVIER RAMIS RESOL ELS DUBTES DELS VEÏNS D'EL RAFAL NOU

BlogSocialistes | 29 Febrer, 2008 01:17

Candidat Respon Rafal Nou 28-02-08
Xavier Ramis, candidat al Senat per Mallorca, ha resol tots els dubtes que li han plantejat els veïns de la barriada palmesana d'el Rafal Nou.

Durant la presentació, Xavier Ramis ha dirigit moltes forces a valorar “el que han suposat aquests quatre anys per als drets i les polítiques socials” i ha explicat els principals reptes que volen aconseguir els socialistes.

Les preguntes dels assistents tractavenn sobre temes tan diversos com educació, transport públic, propostes per als joves, terrorisme, comerç o vivenda pública. Una vegada més, la nova manera d'apropar-se a la gent que utilitzen els socialistes durant la campanya està tenint molt d'èxit pel dinamisme de lacte. No em d'oblidar que la finalitat d'actes com aquest és que els candidats donin resposta a preguntes de tot tipus.

INAUGURACIÓ DE LA NOVA SEU DE L'AGRUPACIÓ SOCIALISTA DE SINEU

BlogSocialistes | 29 Febrer, 2008 00:59

Seu Sineu 28-02-08
Avui horabaixa s'ha inaugurat una nova seu de l'Agrupació Socialista de Sineu. L'acte ha comptat amb la presència de Mercé Amer, consellera d'Agricultura i Pesca, Francisco Blasco, Director General de Desenvolupament Rural, Rafel Oliver, Directo Insular de Projectes, Miriam Muñoz, diputada a Madrid i candidata en les llistes del PSIB-PSOE per al congrés, Xisca Alzamora, també candidata i Miguel Ángel Coll, diputat parlamentari.

Joan Ferriol, regidor socialista a l'Ajuntament de Sineu, ha estat l’encarregat de rebre als assistents a la inauguració del nou local. Ha agrait a tots els assistents que s'hagin donat cita per a la inauguració. També ha volgut agrair la inclusió per part del Govern, en els pressuposts de 2008, la nova escoleta infantil i de primària, una inversió milionària en un poble governat pel PP i que demostra "la veritable preocupació per les persones i no pels partits polítics que aquest acte del Govern significa".

Mercé Amer, per la seva banda, ha destacat la importància de l'existència d'aquesta seu "per a comunicar-se directament també amb els ciutadans". Així mateix, ha remarcat la importància d'anar a votar el pròxim dia 9 de març, de defensar, al cap i a la fi, "un Govern que compleix, que es preocupa i que pensa en les persones".
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS