Administrar

EL PSOE GUANYA A BALEARS AMB 366 VOTS DE DIFERÈNCIA

BlogSocialistes | 10 Març, 2008 12:18

Dia D

El PSOE ha guanyat a Balearas amb 366 vots de diferència sobre el PP, les dues forces polítiques han obtingut 4 escons al Congrés dels Diputats, segons les dades del Ministeri d'Interior.

El repartiment d'escons entre PSOE i PP ha estat el mateix que a les darreres eleccions generals, però amb la diferència que aquesta vegada el partit més votat ha estat el socialista per 366 vots. D'aquesta manera, s'aconsegueixen uns resultats que no es donaven des de fa 22 anys, darreres eleccions en que els socialistes foren la foça més votada a les illes. 

EL PSIB-PSOE SUSPÈN TOTS ELS ACTES DE CAMPANYA

BlogSocialistes | 07 Març, 2008 13:22

El PSIB-PSOE ha suspès tots els actes de campanya electoral prevists per avui després de que la direcció nacional del partit fes el mateix a tota Espanya per l’atemptat d’Arrasate.

L’ex regidor socialista Isaías Carrasco ha estat víctima d’un atemptat terrorista a Arrasate, al País Basc, segons ha confirmat el departament Basc d’Interior.

L’atemptat s’ha produït a les 13:30 hores a l’altura del número 6 del carrer Navas de Tolosa, on un terrorista s’ha apropat a Isaías Carrasco quan sortia del seu domicili, en companyia de la seva filla, qui ha presenciat el que ha passat.

“SI PLOU, UN PARAIGÜES; SI FA FRED, UN ABRIC; I SI FA SOL, AMB ALEGRIA TOTS A VOTAR”

BlogSocialistes | 07 Març, 2008 11:38

Concentració Palma 7-03-08
Antoni Garcias i Xavier Ramis, candidats al Congrés i al Senat respectivament, s’han concentrat al carrer Sant Miquel per dir a la gent que “això no està fet, hem d’anar a votar el pròxim diumenge”.

Xavier Ramis ho explicava molt gràficament: “Si plou, un paraigües; si fa fred, un abric; i si fa sol, amb alegria tots a votar”.

Tots els socialistes de Mallorca s’han concentrat al cèntric carrer de Sant Miquel de Palma per recordar als ciutadans que diumenge “ens jugam molt i hem d’anar a votar”.

XAVIER RAMIS I AINA RADO VISITEN EL MERCAT DE BINISSALEM

BlogSocialistes | 07 Març, 2008 10:24

Mercat Binissalem 7-03-08
Xavier Ramis i Aina Rado han visitat el mercat de Binissalem per parlar amb a gent sobre les seves necessitats.

El candidat al Senat per Mallorca i la vicepresidenta del Parlament de les Illes Balears han fet una visita al municipi de la comarca d’Es Raiguer on han repartit bosses amb material del PSOE.

La Secretària General de l’Agrupació Socialista de Binissalem, Polita Crespí, i la resta de socialistes del poble han acompanyat Xavier Ramis i Aina Rado a fer una volta pel mercat on han pogut parlar amb els visitants i placers.

FRANCINA ARMENGOL I XAVIER RAMIS SOPEN AMB ELS SOCIALISTES DE CALVIÀ

BlogSocialistes | 06 Març, 2008 22:53

Calvià 6-03-08
Francina Armengol i Xavier Ramis han compartit sopar amb els socialistes de Calvià després del míting celebrat a Son Ferrer.

La barriada de Son Ferrer de Calvià ha acollit a més de dues-centes persones que han assistit al míting que han protagonitzat Francina Armengol, Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca, i Xavier Ramis, candidat al Senat.

Durant la seva intervenció, Francina Armengol ha demanat a tothom que “vagi a votar el diumenge per què a les illes tinguem un govern que ens entengui i atengui les nostres necessitats”.

Per una altra banda, Xavier Ramis ha recordat que “la campanya que fa el PP va dirigida a fomentar l’abstenció, fins i tot ho ha dit Elorriaga [dirigent popular] i, en canvi, nosaltres demanam a la gent que vagi a votar, aquesta és la diferència”.

“EL PP HA UTILITZAT EL TERRORISME PER A ATACAR AL GOVERN DURANT QUATRE ANYS”

BlogSocialistes | 06 Març, 2008 21:32

Inca 6-03-08
Joan Mesquida, Director General de la Policia i la Guarida Civil, ha fet un míting acompanyat de Francina Armengol i Xavier Ramis a l’Oficina Electoral d’Inca on hi havia més de 500 persones.

Pel lloc que ocupa Joan Mesquida, ha fet referència obligada a l’oposició que ha fet el PP durant quatre anys, “temps que ha dedicat a utilitzar el terrorisme per a atacar al govern”. Per a Joan Mesquida “la política antiterrorista dels populars s’ha basat en acusar-nos d’estar al costat dels terroristes”. A més, ha afegit que “la diferència entre aquesta legislatura i l’anterior en matèria antiterrorista es pot veure clarament en l’increment d’efectius policials que hi hagut en aquests quatre anys”.

Francina Armengol i Xavier Ramis han parlat davant els inquers i inqueres sobre les “avantatges que podem tenir a les illes si hi ha un govern socialista també a Madrid en consonància amb tots les institucions de les illes”.

“ENCARA NO HI HA RES GUANYAT”

BlogSocialistes | 06 Març, 2008 20:48

Marratxí 6-03-08
Cosme Bonet, Secretari d’Organització de la Federació Socialista de Mallorca, ha participat a un míting celebrat a la recentment inaugurada seu de l’Agrupació Socialista de Marratxí on ha recordat que “encara no hi ha res guanyat, no ens podem confiar”.

Cosme Bonet ha destacat “la importància de exercir el dret a vot que ens dóna la democràcia i que hem de fer valer”. També ha fet referència a la Llei de Dependència, que “ja està donant els seus fruits a les illes i ja hi ha molta gent que rep les ajudes que contempla aquest avanç en drets socials de la ciutadania”.

Miquel Coll, Secretari General dels socialistes de Marratxí, i Antoni Diéguez, Diputat del Parlament de les Illes, també han pronunciat unes paraules als assistents per insistir en que “n està tot fet, necessitam que la gent vagi a votar el diumenge”.

ELS SOCIALISTES AFRONTEN LA “RECTA FINAL DE CAMPANYA” A PERE GARAU

BlogSocialistes | 06 Març, 2008 11:51

Pere Garau 6-03-08
Diego López Garrido, portaveu del Grup Parlamentari Socialista, ha acompanyat a Antoni Garcias i Xavier Ramis, candidats al Congrés i al Senat, al mercat de Pere Garau de Palma.

López Garrido ha afirmat que “els socialistes afronten la recta final de la campanya amb moltes forces” i que a les Illes cerquen “desempatar els resultats de les passades generals”. El portaveu socialista també s’ha referit a la “nina de Rajoy” dient que “resumeix la irrealitat de la campanya que ha fet el Partit Popular”.

Diego López Garrido i els candidats han donat una volta pel mercat on han parlat amb els venedors i els visitants.

“OBJECTIU: QUE PABLO MARTÍN SIGUI DIPUTAT”

BlogSocialistes | 06 Març, 2008 00:57

Diego López Garrido 5-03-08
Diego López Garrido ha assistit a un sopar-míting celebrat a l'Hipódrom de Son Pardo per a tots els apoderats i interventors de Mallorca.

Quasi 1.000 persones han gaudit de les paraules d'Aina Calvo, batlessa de Palma, Francesc Antih, Secretari General del PSIB-PSOE, i la resta de candidats i suplents.

Per a Diego López Garrido l'objectiu per a les illes és “aconseguir que Pablo Martín també surti el·legit”. Pablo Martín és el quint en la lista del Congrés, el que siginificaria que el PSOE obtindria un resultat històric i aconseguiria cinc diputats. López Garrido s'ha compromès a que la primera llei que surti endavant sigui la Llei de per la Igualtat i la no discriminació.El portaveu socialista al Congrés ha après un refrany mallorquí que crida a la prudència: “no diguis blat fins que estigui dins el blat i ben fermat”.

XAVIER RAMIS EXPLICA LA LLEI DE DEPENDÈNCIA A LA TERCERA EDAT DE SÓLLER

BlogSocialistes | 06 Març, 2008 00:36

Sóller 5-03-08
Xavier Ramis ha participat a un míting al local de la Tercera Edat de Sóller on ha explicat les aventatges que suposarà l'aplicació de la Llei de Dependència.

Els socialistes ha organitzat un berenar de coca i vi dolç després de que Josep Lluís Colom, portaveu municipal de Sóller, i Xavier Ramis, candidat al Senat per Mallorca, exposassin alguns aspectes del programa electoral socialista.

Josep Lluís Colom ha destacat “la importància de tornar a tenir un govern socialista per a poder assolir nous drets i ajuts per als més desfavorits, igual que s'ha fet als darrers quatre anys”.

Al seu torn, Xavier Ramis ha destacat “les polítiques socials en les que es basen les propostes dels socialistes” i, en aquest cas, serveix de mostra el que ja hem fet: la Llei de Dependència”.

“APOSTAM PEL TRANSPORT PÚBLIC PER A LLUITAR CONTRA EL CANVI CLIMÀTIC”

BlogSocialistes | 05 Març, 2008 13:44

Mercat Sineu 5-03-08
Francesc Antich, Antoni Garcias, Xavier Ramis i Maria Francesca Servera acompanyats de Vicenç Thomàs i altres membres dels socialistes de Mallorca han passejat pel mercat de Sineu. El Secretari General del PSIB-PSOE i els candidats al Congrés i al Senat han visitat l’estació de tren del municipi per a confirmar “l’aposta que fan els socialistes en transport públic per a lluitar conta el canvi climàtic”.

Francesc Antich ha defensat el programa electoral socialista en matèria de transport i mobilitat i ha avançat que “després del 9 de març es firmarà un conveni amb el govern central per a impulsar la xarxa de ferrocarril i un altre de caràcter mediambiental, tal i com estava previst”.

Els socialistes també han fet una volta pel mercat de Sineu on han repartit material de campanya entre els visitants.

“ELS SOCIALISTES UTILITZAM EL PODER PER FER UN SERVEI PER A LA CIUTADANIA”

BlogSocialistes | 05 Març, 2008 00:21

Binissalem 4-03-08
Així de contundent s'ha mostrat Francina Armengol durant la seva intervenció al Teatre de Binissalem. Acompanyada de Polita Crespí, Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca, Josep Maria Pons, membres del Grup Municipal Socialista de Binissalem, i de Xavier Ramis, candidat al Senat per Mallorca, ha defensat la “il·lusió” que té per la política.

Polita Crespí ha apel·lat al lema “vivim junts, decidim junts” per demanar que “tots dirigeixin els seus esforços cap al bé del partit”. Mentre que Josep Maria Pons ha criticat les “paraules buides” que llança el Partit Popular en els seus missatges durant la campanya i ha afegit que “el tarannà és el que diferencia als socialistes i al PP”.

Francina Armengol també ha avisat de que “si Rajoy guanyàs les eleccions, cosa que no passarà, les Illes Balears no rebríem res” per la falta de “lleieltat institucional” que sempre han demostrat.

Quan han acabat de parlar, el més de cinquanta assistents han compartit amb els socialistes un xocolata calent i un troç de coca.

“ÉS IMPORTANT VOTAR PER EXERCIR UN DRET PEL QUE MOLTS HAN LLUITAT”

BlogSocialistes | 05 Març, 2008 00:02

Sencelles 4-03-08
Francina Armengol ha demanat a la gent de Sencelles que vagi a votar per la importància que té “exercir un dret pel que molts han lluitat”.

Més de seixanta persones han assistit a un míting que ha celebrat la Secretària General de la Federació de Mallorca juntament amb Maria Francesca Servera, número dos al Senat per Mallorca, i Bartomeu Morro, portaveu de la coalició municipal de la que formen part els socialistes de Sencelles.

Francina Armengol ha destacat que “el 9 de març ens jugam molt” per què “no és el mateix Zapatero que Rajoy, basta mirar als ulls del socialista per veure que és una persona honesta i en qui es pot confiar”.

Maria Francesca Servera ha centrat el seu discurs en defensar la igualtat per la que lluiten els socialistes i la importància que té que “en aquests quatre anys, Zapatero s'ha encarregat d'invertir per créixer i de créixer per repartir entre tots”. Abans d'ella, Bartomeu Morro ha avisat de que “el llop pot canviar de pèl, però no de víctima”, fent referència al Partit Popular.

EL CANDIDAT RESPON A LA GENT DE VILAFRANCA

BlogSocialistes | 04 Març, 2008 23:42

Candidat Respon Vilafranca 4-03-08
Xavier Ramis, candidat socialista al Senat per Mallorca, ha participat a un Candidat Respon. Aquest acte forma part de la nova manera de fer campanya que tenen els socialistes. Per tal de que existeixi un contacte real entre els polítics i els ciutadans, la gent proposa preguntes sobre els temes que més interesen i el candidat contesta.

Merce Amer ha fet la presentació del candidat per, tot seguit, donar la paraula a Xavier Ramis, qui ha resumit breument les línies estratègiques del programa electoral socialista.

Els assistents han centrat les seves preguntes en temes com pujades de les pensions que preveuen els socialistes o les mesures que proposen en matèria d'educació. Un aspecte sobre el que també han tingut especial interès ha estat la política de vivenda que aplicarà Zapatero si guanya el 9 de març i la proposta de reducció de 400 euros de l'IRPF.

FRANCINA ARMENGOL I XAVIER RAMIS SEGUEIXEN AMB LES VISITES ALS POBLES DE LA PART FORANA

BlogSocialistes | 04 Març, 2008 16:47

Alcúdia i Santa Margalida 4-03-08
Francina Armengol i Xavier Ramis segueixen amb la seva agenda de campanya i visiten altres dos pobles de la Part Forana. Aquest cop han estat Alcúdia i Santa Margalida els pobles on han anat el candidat socialista al Senat i la Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca.

Els socialistes continuen la seva campanya de proximitat en la que s’han proposat visitar el major nombre possible de municipis de l’illa per tal d’aconseguir el contacte directe amb els ciutadans. D’aquesta manera poden “recollir les impressions i necessitats de la gent”, segons Xavier Ramis.

Francina Armengol ha recalcat la “importància que té per a nosaltres el contacte amb els ciutadans, ja que són ells per als que treballam cada dia”. Francina Armengol ha afegit que “els socialistes sempre ens hem preocupat de la gent i ho demostra la política que ha fet durant quatre anys el govern de Zapatero”.
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS