Administrar

XAVIER RAMIS DEMANA EL VOT A ESTELLENCS I BANYALBUFAR

BlogSocialistes | 01 Març, 2008 21:52

Estellencs i Banyalbufar 1-03-08
Xavier Ramis ha visitat els municipis d'Estellencs i Banyalbufar per demanar el vot per al Partit Socialista.

Acompanyat de Míriam Muñoz, número quatre a les llistes del Congrés, de Bel Oliver i dels membres de l'Agrupació Socialista d'Estellencs ha anat, porta per porta, a totes les cases del poble.

Després de visitar a tots els habitants d'Estellencs, s'ha desplaçat a Banyalbufar on ha fet un míting a la plaça de la Vila. Més de cinquanta persones han escoltat com Xavier Ramis i Bel Oliver expliaven que “no és el mateix Zapatero que Rajoy per molts de motius com, per exemple, la guerra d'Irak, la llei de dependència o la llei d'Igualtat”.

“DUC EL SOCIALISME A LA SANG, CREC EN EL NOSTRE PROJECTE I ESTIC ORGULLOSA DELS QUATRE ANYS DE ZAPATERO”

BlogSocialistes | 01 Març, 2008 12:47

Míting Sa Pobla 29-02-08
Així de contundent es mostrava Francina Armengol al sopar míting que es celebrà al Poliesportiu Municipal de Sa Pobla acompanyada d'Antoni Garcias, candidat Socialista al Congrés, Lluis Socias, Secretari General de l'Agrupació Socialista de Sa Pobla, i més de 200 persones de la comarca.

Francina Armengol afirmà sentir-se orgullosa de ser socialista per què “ha estat un govern socialista qui ha fet lleis com la dels matrimonis homosexuals, la de dependència o la d'igualtat, lleis que han donat més llibertat als ciutadans”. La Sercretària General de la Federació Socialista de Mallorca va fer memòria i assegurà que “dels governs del PP només tenia mals records: guerra, discusió, crispació, imposició...”.

“El problema més gran que té el PP és que no sap perdre i després ho pateixen els ciutadans” afirmà Antoni Garcias, per a ell “quan el PP està a l'oposició es dedica a desestabilitzar, no fa cap proposta per millorar res”.

Lluis Socias utilitzà una encertada metafora per demanar el vot: “tots junts hem d'empènyer aquest tren dde l'alegria”.

XAVIER RAMIS I AURORA BONNÍN EXPOSEN ELS “MOTIUS PER CREURE” A BÚGER I CAMPANET

BlogSocialistes | 01 Març, 2008 12:40

Búger i Campanet 29-02-08
Xavier Ramis i Aurora Bonnín han exposat els “motius per creure” al saló parroquial de Búger i a la Casa de Cultura de Campanet. El candidat socialista al Senat per Mallorca i la candidata jove al Congrés han explicat el “gran nombre” de motius que tenen per creure en el projecte socialista.

Una política internacional multilateralista, un govern que pensa en els joves o la llei de dependència són alguns dels molts motius que, segons Aurora Bonnín, “tenim per confiar en Zapatero perquè no ens ha fallat. Quan una persona compleix amb els seus compromisos, demostra que podem confiar en ell”.

Xavier Ramis, per la seva banda, va fer un repàs de tots els avanços socials que hem viscut a aquest país i arribà a la conclusió de que tots ells els hem aconseguit amb governs socialistes. El candidat a Senador no deixà passar l'oportunitat de fer veure a la gent “els beneficis que tendria que els governs central, autonòmic i insular estiguessin en sintonia, per què nosaltres necessitam un govern que ens entengui.
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS