Administrar

“DIA 9 AIXECAU-VOS AMB FORÇA, PER QUÈ 'HOY PUEDE SER UN GRAN DIA' COM DIU SERRAT”

BlogSocialistes | 02 Març, 2008 22:47

Felanitx 2-03-08
“Dia 9 aixecau-vos amb força, per què 'hoy puede ser un gran dia', com diu Serrat, i amb 'la mirada positiva' veurem com Zapatero torna a ser president”, així d'optimista s'ha mostrat Xavier Ramis a Felanitx.

L'Agrupació Socialista de Felanitx ha organitzat una xocolatada al Col·legi Públic Joan Capó on han convidat a xocolata i ensaïmada a tots els assistents. Bel Oliver, Consellera d'Economia i Turisme, i Xisco Dalmau, Secretari General de Joventuts Socialistes de les Illes Balears, també han participat a l'acte on més de cinquanta persones han begut i menjat al costat dels socialistes.

Xavier Ramis ha defensat la feina feta per Zapatero al capdavant del govern durant aquests quatre anys i ha afirmat que “un home honest i amb la mirada transparent com Zapatero inspira confiança, la mateixa que ell té en la societat espanyola”.

FRANCESC ANTICH, AINA CALVO I XAVIER RAMIS A LA “FIRA DEL FANG”

BlogSocialistes | 02 Març, 2008 22:10

Marratxí 2-03-08
Francesc Antich, Aina Calvo i Xavier Ramis han fet una visita a la típica “Fira del fang” que es celebra anualment a Marratxí.

Tots els membres de l'Agrupació Socialista de Marratxí han guiat al Secretari General del PSIB-PSOE,a la batlesa de Palma i al candidat al Senat per Mallorca per totes les paradetes.

Els socialistes han passejat per la fira parlant amb els comerciants i els visitants i amb qui han gaudit d'un dia solejat i d'una fira amb molts atractius i plena de gent.

ELS SOCIALISTES FAN MERCAT A SANTA MARIA I CONSELL

BlogSocialistes | 02 Març, 2008 22:05

Santa Maria i Consell 2-03-08
La comitiva socialista encapçalada per Xavier Ramis ha aprofitat el bon temps que ha fet el diumenge per anar a fer mercat a Santa Maria i Consell.

Pablo Martín, Jaume Carbonero, Bàrbara Galmés, Maria Lluïsa Dubon, Jaume Garau i Miquel Ramon han estat alguns dels socialistes que han acompanyat al candidat al Senat per Mallorca a fer la volta pels dos tradicionals mercats del centre de l'illa.

Els socialistes de Mallorca segueixen amb la seva campanya de proximitat i han passejat pels mercats per explicar el seu programa directament als ciutadans i contestar a les preguntes que els plantejaven els visitants. (Segueix)
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS